Turyap, İngiltere’ye master franchise verdi...

Haberin tarihi: 6.11.2018 14:11:14

Türkiye’nin ilk markalı emlak zinciri Turyap, franchising modelinin benzerini İngiltere’de kuruyor. Bunun için sözleşmeler imzalandı. Ülke genelinde ofisler açılacak…

TUĞÇE BARIŞ / [email protected]

YURTDIŞINDA franchise konusunda faaliyetlerini artıran Turyap, şimdi de İngiltere’de ofis ağı kuruyor. Turyap, İngiltere’de Asım Ertürk isimli iş insanıyla master franchise anlaşması imzaladı. Turyap, iş ortağıyla İngiltere’de yaygın bir ofis ağı kurmayı hedefliyor. Türkiye de uygulanan franchise modelinin aynısı İngiltere’de de uygulanacak.

FRANCHISE BEDELİ 25 BİN TL 

Turyap Franchise Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Yarsoy, franchising sistemiyle yeni şubeler açacaklarını söylüyor. Bu doğrultuda önümüzdeki bir yılda en az 50 şube açılması hedefleniyor. Hatta uygun koşullar görülürse bu sayı 100’e kadar çıkabilir. Turyap franchise giriş bedelinin 25 ile 90 bin TL arasında değiştiğini belirten Yarsoy, “Bir ofis açmanın yatırım tutarı ise metrekareye göre değişiyor. Buna göre küçük bir ofisin toplam yatırım tutarı 25-40 bin TL arasında değişiyor” diyor. 

TÜRKİYE’DE 300 OFİSİ VAR

Turyap daha önce ABD (Miami), Romanya, Azerbeycan (Bakü), Hollanda (Rotherdam), Yunanistan (Atina) ve KKTC’de (Girne) ofisler açmıştı. Bu şubeler faaliyetlerini sürdürüyor. 
Turyap, Türkiye'nin en yaygın emlak organizasyonlarından biri. 1985’ten bu yana gayrimenkul pazarında faaliyet gösteren Turyap, Türkiye'nin en yaygın emlak organizasyonlarından biri. Şirket aynı zamanda franchising sistemiyle şubeler açan Türkiye’nin ilk firması olma özelliğini taşıyor. Şirketin Türkiye genelinde 300 civarda ofisi var. Bu şubelerin tamamı franchising sistemiyle açıldı.