Fuar Ziyaretiniz için Ücretsiz Online Bilet Sistemi Açılmıştır! - Ücretsiz Online Davetinizi Hemen Alın, Girişte Sıra Beklemeyin...

Haberin tarihi: 19.09.2023 16:09:50

"21. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı", yatırımcıları ve Franchise/Bayilik veren markaları 26-29 Ekim 2023 tarihlerinde, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde bir araya getiriyor.

Bu prestijli etkinlik, MEDYAFORS Fuarcılık A.Ş. tarafından REDSTONE Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Ana Sponsorluğu'nda düzenlenmektedir. Fuar, 26-29 Ekim 2023 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası yatırımcılar ile franchise ve bayilik veren markaları aynı çatı altında birleştirerek, iş dünyasına 21.kez benzersiz bir fırsat sunmayı hedeflemektedir.

"21. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"'nı ziyaret etmenin ayrıcalıklarını yaşamak ve hızlı bir giriş deneyimi için sınırlı sayıdaki dijital davetiyenizi almayı unutmayın!

Bu fırsatı kaçırmamak ve 21.Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nın sunduğu işbirliği ve yatırım olanaklarından yararlanmak için ücretsiz giriş biletinizi hemen alın.

Ücretsiz Online E-Bilet almak için tıklayınız >>