Ünlü Ocakbaşı Franchise Verecek! Pala Ocakbaşı Franchise şartları nelerdir?

Haberin tarihi: 28.01.2021 14:01:33

1962’den günümüze yarım asırı aşan hizmet kalitesi ile Pala Ocakbaşı değerli misafirlerinin memnuniyetini ve güvenini kazanmış köklü bir müessesedir.

Pala Ocakbaşı Franchise/Bayilik veriyor...
Hizmet süremizde unutulmaz dostluklara ev sahipliği yaptık ve bu süreçte güzel ülkemizin      dört bir yanından ve yurt dışından her fırsatta bir arada olduğumuz bir araya gelemediğimiz zamanlarda gerek telefon gerek sosyal medya aracılığı ile hasbıhal ettiğimiz bizleri yalnız bırakmayan  birbirinden değerli dostlar biriktirdik. 

Pala Ocakbaşı Restoran olarak kalite politikamızın birinci ilkesi misafirlerimizin sağlığını en iyi derecede önemsemekteyiz. Asla taviz vermediğimiz ve ödül alan hijyen politikamızın yanı sıra günlük tüketime fazlasıyla önem vermekteyiz. İşletmemizde  özellikle Et ve tavuk gibi bir çok ürün  günlük olarak temin edilip günlük olarak tüketilmektedir . Güzel ülkemizin bir çok yöresinden tedarik ettiğimiz şalgam,zeytinyağı,et,baharat gibi yöresel bir çok ürünü mutfağımızda yarım asırlık tecrübemizle  harmanlayarak damaklarda iz bırakan eşsiz lezzetler sunmaktayız.


Neden Pala Ocakbaşı

Pala Ocakbaşı Franchise/Bayilik veriyor...Ocakbaşı kültürü diye bir şey var. Osmanlının son dönemlerinde ortaya çıkan ve bu günlere gelen. Yeme içme kültürümüzün önemli bir parçası tüm kuşaklar için geçerli olmak üzere ülkemizi ziyaret eden yabancı ziyaretçilerinde ilgisini çeken önemli bir kültürdür Ocakbaşı. Ürünlerimiz konseptimiz ve kaliteli hizmetimiz ile eskimeyen dostluklara ev sahipliği yapan Pala; 1962’den günümüze gelişmeye ve bu kültürü geliştirmeye yaşatmaya devam ediyor.

Bu alanda eğer siz de işinizi Pala standartlarında  yaparsanız yatırım yaptığınız bu işin finansal karşılığını da uzun yıllar alırsınız.

Biz bu işi 58 yılı aşkın süredir yapıyoruz. Nesilden nesile hizmet vermekte olan müessesemiz, işin mutfağından bugüne kadar edindiğimiz deneyimlerle, bir efsaneye adını değil tadını veren marka olarak damaklarda iz bırakan eşsiz lezzetler sunmaya devam ediyoruz. 

Şimdi bizleri bu günlere taşıyan özel tariflerin lezzetini sizlerle paylaşıyoruz. Siz de Pala Ocakbaşı Restaurant’ın büyüyen ailesine katılın. Yarım asırlık bu deneyimin ve kazancın bir ortağı olun.

Pala Ocakbaşı Restoran Olarak

Pala Ocakbaşı Franchise/Bayilik veriyor...Tüm franchise şubelerimizin verimli, karlı ve başarılı bir mağaza işletmeleri için gerekli olan eğitim ve altyapı sistemlerini tüm detaylarıyla sağlıyoruz. Franchise sahibinin mağazacılık süreçlerinin tümüne hakim olması, ürünleri, konsepti ve etkinlikleri tanıması, kalite ve yönetim sistemini sürdürebilmesi ve müşteri memnuniyetinde Pala standartlarına ulaştırılıp raporlanabilir üst düzey mağaza yönetimi için her zaman sizlerleyiz. Eğitimin içerisinde; menü hazırlığı, üretim yönetimi ürün bilgisi, müşteri hizmetleri, pazarlama ve sıcak satış bulunmaktadır. Tüm eğitim süreci yetkinlik ve profesyonelleşme temelli hazırlanmış 1 ay içerisinde tamamlanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu süre zarfında da yönetici adaylarımıza maksimum düzeyde destek sağlamaktayız. 

Hizmetlerimiz

Pazarlama : Reklam, medya tasarım, ürün fiyatlandırma, halkla ilişkiler, marka yönetimi, yerel pazarlama pazar araştırmaları gibi alanlarda stratejik destek

Personel  Ve Eğitim : Üzerinde çok durduğumuz konuların başında geliyor. İnsan kaynakları planlamasıyla Düzenli verimlilik işin mutfağı ve salonu başta olmak üzere sıcak satış üzerine eğitimler. İhtiyaç duyulacak her konuda yıllardır ekibimizde bizlere hizmet veren personellerimiz ile sürekli uygulamalı eğitim desteğimiz olacaktır. 
 
Operasyon : Efektif iş yönetimi için sürekli operasyonel ve yönlendirici işletme koçluğu hizmeti. Şubelerimizin her daim yanında olacağız.

Emlak : Mağaza konum seçimi pazarlıkları ve kiralama süreçleri desteği.

Satın Alma : Daha uygun fiyatlarla, daha iyi koşullardaki ürün ve hizmet alımı için destek 

Pala Franchise Süreci

Pala Ocakbaşı Franchise/Bayilik veriyor...Başvurunun Alınması : Başvuru bir hafta içerisinde ön değerlendirme yapılarak, girişimci ile temasa geçilir.

Başvurunun Değerlendirilmesi : Girişimci ile yüz yüze görüşme ve aday mağazanın görülmesinin ardından; değerlendirme sonucu ve detaylı şartlar yazılı olarak bildirilir.

Mağazanın İncelenmesi : Aday mağazanın konumu ve bölgesel özellikleri incelenerek ön rapor çalışması yapılır ve paylaşılır.

Sözleşme : Bayi sözleşmesi, gerekli evrakın tamamlanmasının ardından iki firma arasında minimum beş yıllık imzalanır.

İnşaat : Pala ekibi tarafından mağazanızın röleve, mimari çalışmaları yapılarak fiyatlandırılır. Onayınıza müteakiben inşaat en kısa sürede bitirilir.

Personel Tedariği ve Eğitimi : Alınacak personeller için gerekli elemanların listesi ve nitelikleri Pala tarafından belirlenir. Tüm ekibin eğitimleri planlanarak ilgili birimlerde tamamlanır. Performansı beğenilen personeller işe alınır ve mağazada konuşlandırılır

Reklam ve Promosyon : Mağazanıza özel dijital ve basılı pazarlama materyalleri hazırlanır ve açılıştan 1 hafta önce tanıtıma başlanır. Sürekli olarak ortak reklam çalışmaları gerçekleştirilir.

Büyük Açılış : Azami 2 ay içerisinde, eğitilmiş personeli ile operasyonel olarak açılış yapılır.

Sıkça Sorulan Sorular

İşletme tecrübem olmalı mı?
Kesinlikle gerekli değil; zira detaylı eğitim ve mentorluk hizmetimiz ile operasyonunuzu sürdürmeniz için gerekli her şeyi sağlıyoruz. Siz sadece işletmenizin başında durun ve tüm sistemin kontrolünü bizlerle beraber elinizde tutun.

Franchise sözleşmesi dahilinde alan koruması da var mı?
Evet, alan koruması sözleşmeye özel şartlar ile, bölgeye uygun olarak seçilmektedir.

Kurulum ve inşaat ne kadar sürecek?
Mağazanın durumuna ve ölçülerine göre değişmekle beraber; 15 gün ile 60 gün arasında sürmektedir. Eğitim ve promosyon süreci kurulumun başladığı gün başlamaktadır.

Yatırım maliyeti nedir?
Maliyet öncesinde iki konseptimiz olduğunu belirtmek isteriz;Pala Junior ve Pala Senior 
Pala Junior konsepti ile daha fast food al-götür ve paket hizmetiyle düşük maliyetli bir işletme modeli.

Pala Senior ise alakart tarzı tam manasıyla bir ocakbaşı restoran konsepti oluşturmayı planlıyoruz. Birbirinden farklı bu iki konseptin yatırım maliyetleri değişmektedir fakat ortalama 2000-4000 TL /m2 diyebiliriz.

Mağazanın konumunu kendim seçebilir miyim?
Pala yönetimi ile mutabık kalarak, tabii seçebilirsiniz. 

 

Kimlerle Çalışacağım

Pala Ocakbaşı Turgay BarçınTurgay BARÇIN
Özel sektör ve ticarette 24 yılı aşkın tecrübesi ile Turgay Barçın, iklimlendirme uzmanı olarak uzun bir süre hizmet vermeye devam ederken, pratik ve taktik atış eğitimi ve savunma sanatları alanında da kendini geliştirerek güvenlik ve koruma hizmetlerinde proje sorumlusu olarak faaliyet göstermiştir.

Sürekli kendini geliştiren ve yenilikçi kişiliği ile ön plana çıkan Barçın, dizi-film prodüksiyon, sivil havacılık ve telekomünikasyon sektörlerinde Türkiye'nin önde gelen markalarına projeleri ve yenilikçi iş fikirleri ile katkı sağlamıştır.

Çalıştığı her sektörde başarılı iş fikirleri ile ön plana çıkan Turgay Barçın, havacılıkta hizmet verdiği dönem içerisinde uzaktan destek sağladığı Pala Ocakbaşı Restoranları'na yakın zamanda mesul müdür olarak katılıp, sonrasında ise şirketi tamamen devralarak faaliyetlerini ve projelerini geliştirmeye devam etmektedir.

T.R.G Production’u da ailesine katan Turgay Barçın, reklam-tanıtım ve kısa film çalışmaları ile insanların beğenisini kazanmayı başarmış; bu anlamda sosyal sorumluluk projelerine de çalışmaları ile destek sağlamıştır. Turgay Barçın, iş sağlığı ve güvenliği, ilkyardım ve afet yönetimi alanlarında da uzmandır.

Kerem ÇAVUŞOĞLU
Eğitimini İ.T.Ü. Jeofiizk Mühendisliği bölümünde tamamladıktan sonra yurt içi ve yurt dışı bir çok ülkede endüstriyel tesis, otel, iş merkezi, toplu yaşam alanları ve özellik son yıllarında çeşitli zincir market, mağaza ve cafe-restoran inşaatlarında, özellikle maliyet analizi ve planlama, saha uygulama alanlarında başarı ile görev almıştır. 

Tamamlanan projeler arasında Radision BLU Tblisi (teknik ofis şefi), Kazakistan Abdi İbrahim İlaç Fabrikası (teknik ofis şefi), birçok Kazakistan Ramstore (Migros) Projeleri (teknik ofis ve saha şefi), Gloria Jean’s Cafe kahve dükkanları (teknik ofis ve saha şefi), Mekke Al Shamiya (Kabe yeni ibadethaneler) (teknik ofis ve saha şefi), vb.. gibi projeler bulunmaktadır.  

Mustafa GÜVENÇ
Ar-Ge ve Ürün Yönetimi alanında 20 yıla yakın süre boyunca özel sektörde çalışmış olan Mustafa Güvenç; bu süreçte hem Türkiye’de hem de yurt dışında birçok Ar-Ge projesinin içinde aktif olarak görev almıştır. Türkiye’nin en önemli ve ödüllü Ar-Ge şirketlerinden biri olma özelliği taşıyan ve dünya üzerinde onbeş milyonun üzerinde cihazı bulunan AirTies’ta uzun yıllar yönetici pozisyonunda çalışmıştır. Özellikle yazılım ve donanım mimarisi; test tasarımı; siber güvenlik; proje tasarımı ve yönetimi; akıllı şehirler gibi alanlarda uzman olan Mustafa Güvenç, 2015 yılı itibarıyla şirketlere inovasyon, Ar-Ge yönetimi ve ürün stratejisi alanlarında danışmanlık vermek üzere kendi şirketini kurmuştur.

Bilgi birikimini ve sektör tecrübesini eğitimler aracılığıyla genç jenerasyon ile buluşturan Mustafa Güvenç; network temelleri, modern işletim sistemi mimarisi, gelişmiş network yapıları için yazılım ve mimari geliştirme alanında ders ve eğitimler vermektedir. İTÜ Çekirdek Kuluçka Merkezi’nde yer alan startup şirketlere mentorluk yapan Mustafa Güvenç; Bahçeşehir Üniversitesi’nde güz ve bahar dönemlerinde “Akıllı Şehirler 3.0” ve “Uygulamalı Akıllı Platformlar” derslerinde, misafir öğretim görevlisi olarak, öğrencilerle buluşmaktadır.

Üniversitelerde mühendislik ve girişimcilik üzerine seminerlere de konuşmacı olarak katılan Mustafa Güvenç, 2015 yılından beri ODTÜ Yeni Fikirler Yeni İşler ve İTÜ BigBang yarışmaları başta olmak üzere, birçok girişimci etkinliğinde jüri üyesi olarak girişimcilerle bir araya gelmiştir. Proline Ventures’da yönetici olarak yer alan Mustafa Güvenç girişimcilerin projelerinin değerlendirilmesi safhasında aktif rol almakta ve yatırım sonrasında projelere Ar-Ge ve Ürün Yönetimi desteği sağlamaktadır.

Seda KUZU
Kocaeli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur. “CMC Gelişim Akademisi”ni kuran ekipte eğitimci rolüyle görev almış ve ihtiyaca göre eğitim programlarının belirlenmesini, tasarımını ve gerçekleştirilmesini üstlenmiştir. 

“CMC Takım Lideri Seçme ve Yetiştirme” programının yetiştirme aşamasındaki eğitim programını belirleyen ve uygulayan eğitimci olarak şirketin yeni takım liderlerinin becerilerini  geliştirme görevini üstlenmiştir. CMC Performans Değerlendirme Sistemi proje ekibinde yer alarak çalışanların pozisyon bazlı davranışsal yetkinliklerinin belirlenmesinde ve buna bağlı olarak da davranış göstergelerinin hazırlanması projesinde aktif olarak rol almıştır.

Davranışsal yetkinlikleri geliştirme, yönetici ve müşteri temsilcisi eğitimleri tasarlamaya ve gerçekleştirmeye devam etmektedir.
 

Pala Ocakbaşı & Restaurant  Franchise Fırsatı için tıklayınız...