1453 Osmanlı Franchise ile Denizli'de....

Haberin tarihi: 15.01.2019 11:01:06

Türkiye ekonomisindeki ve sanayisindeki artışta büyük pay sahibi, Anadolu Kaplanları’nın lideri ve başkenti Denizli, 1453 Osmanlı ihtişamıyla buluştu!

1453 Osmanlı, Manisa’da başladığı hikayesini tüm şehirlere ve ülkelere anlatmak için sınırlarını genişletirken son durağı Anadolu ticaretinin vazgeçilmez şehri Denizli oldu. İlhamını Osmanlı saraylarından alan 1453 Osmanlı’nın gerek ambiyansında gerekse de mutfağında saraydan izler görmek mümkün. Fetih, Kervansaray, Has Bahçe, Terakki, Kayı, Kösem gibi pek çok yemeğinde saray mutfağını modernizmle yoğurarak usta aşçıların ellerinden çıkma lezzetler sunan 1453 Osmanlı, zengin menüsündeki ürünlerin dillere destan tatlarıyla Denizli’yi de fethetmekte kararlı.

Pelin OĞUZTÜRK yatırımcılığında hayata geçirilen 1453 Osmanlı Denizli, daha şimdiden müşterilerden ve bloggerlardan yoğun ilgi görüyor. Özellikle Saraylı kahvaltısıyla adından söz ettiren mekan, Denizli’de Pazar kahvaltısı anlayışını baştan yazıyor.

1453 Osmanlı Denizli’nin bu kadar sevilmesinin bir diğer sebebi ise kuşkusuz; çocuk oyun alanı. Mekanın mimarisini ve konforunu planlarken sadece yetişkinleri değil çocukları da düşünen yatırımcılar, büyük küçük her misafire aynı özende hizmet sunuyor.

Bütün bu özellikleriyle Denizli halkının göz bebeği olmaya aday 1453 Osmanlı Denizli’nin muhteşem atmosferini solumak ve nefis yemeklerini tatmak için geç kalmayın!
 

1453 Osmanlı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız