1453 Osmanlı'dan Sektörün en büyük fuarına yaraşır, en büyük franchise fırsatları

Haberin tarihi: 3.01.2020 14:01:32

1453 Osmanlı markası’nın kısa sürede yakaladığı başarının sırrı halkla iç içe olabildikleri başarılı projelerde yer almak.

1453 Osmanlı genç bir marka olmasına rağmen şu an franchise sektörünün en önemli oyuncularından. Siz bu konuda neler söylersiniz, bu başarınızın sırrı nedir?

1453 Osmanlı, henüz 3 yaşında olmasına rağmen Türk franchise sisteminin en başarılı markalarından biri. Bence bu başarımızın sırrı da ruhsuz mekanlardansa bir ruhu, bir karakteri olan mekanlar yaratıyor olmamız. 1453 Osmanlı şubeleri günün her saatini yaşıyorlar: Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece; nargile keyfi. Dolayısıyla insanlar 1453 Osmanlı şubelerine gelirkean kahveyi başka mekanda içip, yemeği başka mekanda yemekle uğraşmıyorlar, insanlar bizim şubelerimize gelirken ne yaparım, ne yerim, ne içerim kaygısı duymuyorlar. Biliyorlar ki saat kaç olursa olsun menümüzde kendilerine göre bir ürün mutlaka bulacaklar. Bence bizi sektördeki diğer markalardan ayıran başlıca etken bu.

Etkinlik ve fuar haberlerinizle basında sık sık yer alıyorsunuz, üstelik birçok farklı alandan... Etkinlik seçimini neye göre yapıyorsunuz?

1453 Osmanlı olarak şubelerimizde farklı yaş gruplarından insanları kucaklayabilmeyi çok seviyoruz. Katıldığımız etkinlikler de bu yüzden farklı farklı alanlardan. Ekip olarak hem gençlerle hem yaşlılarla hatta öyle ki çocuklarla bile iç içe olmaktan büyük keyif alıyoruz. Herkese hitap ettiğimiz için de gelen etkinlik davetlerine takvimimize ve konseptimize uyduğu sürece katılmak bize zevk veriyor. Yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projelerimiz ile de sürdürülebilir olmayı hedefliyoruz. Çoğu kişinin bildiği ama bilmeyenlere de ulaşabilmek için daha çok duyurmaya çalıştığımız Işık menümüz ile görme engelli misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Bu noktada en çok belirtmek istediğimiz şey; menüyü şubelerimize göndermekle kalmadık, tüm şube personellerimize görme engelli misafirlerimizin karşılanmasına dair eğitim de veriyorum. Bu çok önemli ve hassas bir nokta. Toparlayacak olursak etkinliklere katılmaktan keyif duyuyoruz ve önümüzdeki süreçte de elimizden geldiğince çok projede yer almayı hedefliyoruz.

Yeni etkinlik planlarınız var mı?

1453 Osmanlı olarak şu ana kadar 100’ü aşkın etkinliğe katılmış durumdayız. Katıldığımız etkinliklerde halkla iç içe olma ve kendimizi yakından tanıtma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Bu mutluluk ve hevesle her geçen gün yeni etkinlikler organize etmeye ve yeni etkinlik davetleri almaya devam ediyoruz. Ekibimiz tüm etkinlik fikirlerini ve davetlerini titizlikle inceliyor. Takvimimize ve konseptimize uyduğu sürece de olabildiğince çok etkinliğe katılıyoruz. Önümüzdeki en büyük plan franchise sektöründeki her marka gibi bizim de Bayim Olur Musun fuarı. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuara özel kampanyalarımız var. Katılımcıların standımıza mutlaka uğramasını tavsiye ederim.

1453 Osmanlı hem Türkiye’nin dört bir yanında hem de yurtdışında şubesi olan bir marka. Bu kadar şubeye nasıl yetişiyorsunuz? Bize biraz operasyon ekibinizden bahseder misiniz?

Bu denli büyük ölçekli bir franchise markası olduğunuz zaman operasyon ekibi adeta markanın kalbi konumunda oluyor. Biz bu konuda şanlıyız ki her zaman işinin ehli, markaya gereken önemi veren ve hem markanın hem de şubenin çıkarlarını aynı anda gözetebilen kişilerle çalışma fırsatımız oldu.

Operasyon ekibimiz gece gündüz demeden Türkiye’nin dört bir yanındaki şubelerimizi dolaşan, bir ihtiyaç haline şubenin sorunsuz bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilmesi için ihtiyaca anında müdahale eden ekibimiz. Türkiye’deki şubelerimizin yansıra Kuveyt şubemizin açılması ve hazırlıkları devam eden diğer yurtdışı şubelerimizin de hazırlıklarında sona yaklaşılması sebebiyle operasyona ekibimizi uluslararası boyuta taşımamız gerekti. Bu konuda çalışmalarımız hala sürüyor ancak şu an ulaştığımız noktadan da memnununuz.

Son olarak; eminiz ki yeni şube haberleriniz vardır. Gelecek dönem için bize ipucu verebilir misiniz?

Tabi, hatta ipucu değil detay verelim: Şu an inşaatları devam eden İstanbul’da 2, toplamda 7 şubemiz var. Isparta, İzmir Manavkuyu, Urfa, Elazığ, Alanya, İstanbul Bahçeşehir ve İstanbul Beylikdüzü’nde çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Ayrıca İstanbul’da 3 şubemizde daha hazırlıklarımız sürüyor. İstanbul’daki son imzalanan anlaşmalarımızdan olan 1453 Osmanlı Bahçeşehir’i de bu sayıda duyurmuş olalım. Bir aksilik olmazsa hepsi 2019 sonuna kadar açılacak. Tüm Türkiye’ye ulaşmak için sabırsızlığımız gün geçtikçe daha da artıyor.
 

1453 Osmanlı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

1453 OSMANLI LEZZET HARİTASI

Türkiye’deki franchise sektörünün en aktif markalarından biri olan 1453 Osmanlı, gün geçtikçe şube sayısını artırıyor. Yurt içi ve yurt dışında yaptığı atılımlarla  adından sıkça söz ettiren 
1453 Osmanlı’nın yıldızı giderek daha çok parlıyor. İşte 1453 Osmanlı şube ağından bazı şubeler:

1453 Osmanlı Çukurambar
1453 Osmanlı’nın en popüler şubelerinden biri Türkiye’nin kalbinde açtığı 1453 Osmanlı Çukurambar. 1453 Osmanlı’nın başkent Ankara’dan gelen talep doğrultusunda açtığı bu şube misafirlerinden yoğun ilgi görüyor..1453 Osmanlı’nın metrekare olarak en büyük şubelerinden biri olan Çukurambar, sıklıkla toplu yemeklere, davetlere ve organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Minik misafirlerimizi de göz ardı etmeden yetişkinlerle aynı özende hizmet sunmak için çalışan 1453 Osmanlı, pek çok şubesinde bulunan çocuk oyun alanı Çukurambar şubesinde de inşa etti.

1453 Osmanlı Sakarya
1453 Osmanlı’nın ünlülerin de tercih ettiği şubelerinden biri 1453 Osmanlı Sakarya. Yatırımcılığını Hakan Aydeniz’in yaptığı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bulunan bu şube oldukça popüler. Şube; Diriliş Ertuğrul ekibi, yıldız futbolcular ve Niran Ünsal gibi ünlü isimlerin tercihi olan ve daha nice ünlü isim tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Öğrencilere özel indirimli menüleri, VIP salonu, çocuk oyun alanı ve özel günlere yönelik farklı organizasyonları ile dikkatleri üzerine çeken 1453 Osmanlı Sakarya, gün geçtikçe Sakaryalılar tarafından daha da çok sevilerek adından söz ettirmeye devam ediyor.

1453 Osmanlı Denizli
Türkiye ekonomisindeki ve sanayisindeki artışta büyük pay sahibi, Anadolu Kaplanları’nın lideri ve başkenti Denizli, 1453 
Osmanlı ihtişamıyla buluştu!
Fehmi Gürel OĞUZTÜRK ve Oğuz Kaan ŞAHİN yatırımcılığında hayata geçirilen 1453 Osmanlı Denizli, daha şimdiden müşterilerden ve bloggerlardan yoğun ilgi görüyor. Özellikle Saraylı kahvaltısıyla adından söz ettiren mekan, Denizli’de pazar kahvaltısı anlayışını baştan yazıyor.

1453 Osmanlı Kuveyt
Hikayesine Şehzadeler Kenti Manisa’da başlayan marka, ilkbahar sezonunda açtığı Kuveyt şubesiyle hikayesini sınır ötesine taşıdı. 1453 Osmanlı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Deniz, markasının bu başarısını yatırımcıların gözündeki franchising algısını değiştirmelerine bağlıyor. 1453 Osmanlı şubeleri ile ilgili şunları da sözlerine ekledi: “Biz insanlara ruhsuz, vakit öldürmelik yerler değil, aksine; bir ruhu olan, insanların bulunmaktan zevk aldığı ve gününün her saatini geçirebileceği bir mekan sunuyoruz. ”

1453 Osmanlı Trabzon
Yatırımcılığını Miraç, Ergah ve Emrah KAPLANOĞLU’nun yaptığı, Trabzon halkının çok sevdiği1453 Osmanlı Trabzon şubesi’nin açılışı ünlü futbolcuların katılımı ile görkemli bir şekilde gerçekleşmişti. Kalitesi ve lezzetiyle misafirlerinin gönlünde taht kuran 1453 Osmanlı, Trabzon’un en iyisi olma iddiasıyla başladığı yolculuğunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

1453 Osmanlı Kordon
İzmir’in en güzel ve en özel yerlerinden Alsancak Kordon’da 1453 Osmanlı rüzgarı esiyor!
Türkiye’de ve dünyada hızla büyümesini sürdüren 1453 Osmanlı’nın her bir şubesi birbirinden farklı, dikkat çekici ve ihtişamlı özelliklerle dolu. 1453 Osmanlı Kordon ise lokasyonuyla en dikkat çeken şubelerden. Yatırımcılığını Erol Eroğlu ve Tolga Kayalar’ın üstlendiği 1453 Osmanlı Kordon, harika lokasyonu ve nefis yemekleriyle İzmirlilerin uğrak mekanı oldu.
Menüsü oluşturulurken Osmanlı mutfağından esinlenilen ve usta şeflerle çalışılarak Osmanlı mutfağına modern bir yorum katılan 1453 Osmanlı menüsü oldukça çeşitli. 1453 Osmanlı Kordon’da; Alsancak İskelesi’nin karşısında büyüleyici bir manzarada, mis gibi deniz havasını içinize çekerek yediğiniz Has Bahçe, Farisan, Hünkar Beğendi, Yoğurtlu Kebap, Larin, Rumeli gibi leziz yemekler ile damaklarınız şenlenirken; Süvari Türk Kahvesi, Osmanlı Saray Kahvesi gibi ka hve çeşitleriyle de kahve keyfine doyacaksınız.