2020 Pozitif Gelecek - İlhan Erem

Haberin tarihi: 7.01.2020 17:01:04

Nalbur pazarında ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olarak anılan Uzertaş A.Ş.'nin  2012 yılından itibaren Borsa İstanbul’da payları işlem görmekte ve her dönemde en gelişmiş teknolojik imkanları kullanarak müşterilerine hizmet vermektedir... Uzertaş A.Ş. Tuzla B.O.S.B de yaklaşık 3.500 m2 kapalı alanlı depo ve ofisinden tüm Türkiye’ye ulaşmaktadır.

Ülkece yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen aşağıda bahsedeceğim sebeplerle yine umutla baktığımız yeni bir yılı idrak ediyoruz… 

2019 yılının son aylarında faizlerin kademeli biçimde düşürülmesi ve bunun konut kredilerine olumlu yansımalarının sonuçlarını 2020 yılının ilk yarısında hep birlikte göreceğiz… 

Konutta sat-yap yerine yine yap-sat döneminin başlayabilmesi için müteahhitlerin inşaat yatırımcılarının ellerindeki konut stoklarını bir an evvel satmaları ve yeni projeleri için sermaye biriktirmeleri şarttır. 

Bu sebeple konut kredi faizlerinin düşürülmesinin sektörümüz adına önemli bir avantaj sağladığını belirtmek isterim. 

Öte yandan yabancılara konut satış seferberliği diyebileceğimiz bir akımın başlamış olması belki sosyolojik açıdan bazı mahsurları da beraberinde getirmesine rağmen ekonomik olarak döviz girdisi sağlamasını önemli ve faydalı buluyorum.

Boya ve vernik sektörünün önemli bacağı yenileme ve restorasyon pazarında ise halkımızın moraline direk etki eden olumsuz dönemden yine yukarıda bahsettiğim ama bu sefer tüketici kredilerine kredi kartı faizlerine olumlu yansıyan faiz indirimlerinin moralleri yükselteceğine ve bunun alışveriş davranışında nalbur pazarına pozitif yansıyacağına inanıyorum. 

Değerli Müşterilerimiz İthal ettiğimiz ve Avrupa pazarında kabul gören çok özel ürünler ile yine kârlılığınıza hizmet etmek şiarındayız. 

Ancak nalbur ve boyacı bayilerimizin perakendecilerimizin ürünlerimizin yüksek kalite ve uygun fiyat aralığında olduğu konusunda önce kendilerinin tatmin olması sonra da tüketiciyi gerektiği şekilde bilgilendirmelerini önemsiyorum.

Takdir edersiniz ki bizlerin piyasadaki gözü kulağı ve sesi sizlersiniz. 

Uzertaş olarak sizlere hizmette neredeyse 60. yılımıza doğru yine emin adımlarla ilerlerken dünya pazarlarından sizlerin karlılığına hizmet edecek ürün çeşitliliği için araştırmalarımız devam ediyor edecek… Çok yakında yine sürpriz ürün ve hizmetlerle huzurlarınıza geleceğiz. 

Bu vesileyle 2020 yılının tüm dost ve müşterilerimize önce sağlık sonra huzur ve bereket getirmesini niyaz ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle,
İlhan EREM
Yonetim Kurulu Başkanı 

Uzertaş Boya