45’lik Cafe Bar Nostalji tutkunları için Franchise ile tüm Türkiye’de

Haberin tarihi: 27.05.2019 16:05:59

Türkiye’nin nostalji temalı ilk eğlence mekânı 45’lik Alaçatı’da açıldı.

Özel Haber : Sevilay Kırcan

1994 yılından beri ’60, ’70 ve ’80’li yılların tadından vazgeçemeyenlerin uğrak mekânı olan 45lik kapılarını ilk olarak Beyoğlu’nda açtı. Barın ismi müşterilerinin yaşından değil, eski 45'lik plaklardan geliyor. Duvarlarında Yeşilçam ve Türkçe müziğin yıldızlarının yanı sıra, dünya sineması ve müziğinde iz bırakmış isimlerin posterleri, afişleri ve plakları eşliğinde geçmişe, gençliğimize, çocukluğumuza yolculuk yapan 45lik, her geçen gün büyüyen bir aile olmaya devam ediyor. Ünlü isimlerin de akın ettiği 45’lik ,  Dönem müziklerinin en seçkin örnekleri ile haftanın 7 günü hizmet veren, bünyesinde Türkiye’nin en büyük nostalji müzik ve video arşivini barındırmaktadır. Fecri Ebcioğlu, Timur Selçuk, Tanju Okan, Ajda Pekkan, Erkin Koray, Cem Karaca, Nükhet Duru, Sezen Aksu, Barış Manço, Erol Evgin ve daha birçok sanatçının eski 45'liklerini 45’likde dinlemek mümkün, bu nostaljik ortam şimdi de Franchise ile yaz mevsiminin vazgeçilmez yeri olan Alaçatı’ya taşındı.

2015 yılı itibariyle Türkiye genelinde 3’ü İstanbul 1’i Ankara’da olmak üzere 4 şube ve yıllık 240.000 ziyaretçi ile eğlence sektöründe emin adımlarla ilerleyen 45’lik, franchise ile büyümeye devam ediyor. 120-250 m2 aralığında açılan markanın franchise giriş bedeli lokasyona göre değişmektedir. 45lik franchise anlaşması ile yatırımcıya müzik arşivleri, video arşivleri, sosyal medya hizmetleri, web hizmetleri ve reklam desteği veriliyor.

Marka kurucusu Fuat Akyol; “Nostalji temamızdan ayrılmadan Alaçatı’daki konseptimizi meyhane olarak tasarladık. Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Alaçatı’da da olmak istedik. Nostalji tutkunları tarafından bugüne kadar ilk tercih edilen konseptimiz dışında da İddialı ve kendimize özgü cafe konseptimiz, menü ve mezelerimizle adımızdan sıkça söz ettirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

45'lik Cafe Bar Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...