AdaWall'dan Yeni Franchise Fırsatı

Haberin tarihi: 27.07.2024 18:07:37

AdaWall Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

AdaWall franchise bayilik başvur

Türkiye'nin en büyük ve en modern duvar kağıdı fabrikası olan AdaWall, yenilikçi ve dinamik iş modeliyle franchise fırsatları sunmaya devam ediyor. 160 kişilik genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilen AdaWall, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı AR-GE ve Tasarım Merkezi'ne sahip, kendi elektriğini üreten ve sosyal tesisleri bulunan bir işletme olarak sektörde fark yaratıyor.

AdaWall'ın Başarısı ve Ürün Yelpazesi
AdaWall, Türkiye’nin hemen hemen her şehrinde ürünleri satılan ve 100’ün üstünde ülkeye ihracat yapan bir marka olarak duvar kağıdından perdeye, döşemelik kumaşlardan puf koltuklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. AdaWall, "Desen ve İnovasyon Fabrikası" olarak adlandırılmayı hak ediyor ve iyi tasarımın yenilikçi, kullanışlı ve estetik olmasına önem veriyor.

Yeni Ürün: AdaPanel Polistren (PS) Paneller
AdaWall, yeni fabrikası AdaPanel'de üretilen Polistren (PS) panelleriyle de dikkat çekiyor. 30 farklı renk seçeneği ile sunulan PS paneller, antibakteriyel yüzeyi, suya ve güneşe dayanıklılığı, leke tutmama ve kolay temizlenebilme özellikleriyle ciddi bir kaplama alternatifi sunuyor. Kolay ve hızlı montaj imkanı sağlayan bu paneller, yaşam alanlarında estetik ve pratik çözümler sunuyor.

Franchise Sisteminin Avantajları
AdaWall'un franchise sistemi, dünya genelinin benimsediği toptan satış modeli ve yeni nesil franchise modeli üzerine kuruludur. Franchise mağazalar, bağımsız bir şirket gibi çalışmakta ve kesintisiz, bütünleşik bir yapı sunmaktadır. Franchise sahiplerine, başarılı operasyonel prosedürler ve pazarlama stratejileri sunulmakta, ayrıca gerekli eğitimler sağlanmaktadır. Franchise modeli, yeni kurulan işletmelere göre daha yüksek kar ve kararlılık oranı sunar.

Franchise Süreci
AdaWall, franchise mağazalarının yer seçiminden inşaatına, ürün seçiminden operasyonel verimliliğe kadar tüm süreçlerde iş ortaklarıyla beraber çalışmaktadır. Tüm franchise mağazaların, markanın ve bulunduğu bölgenin DNA'sına uygun şekilde faaliyet göstermesi sağlanmaktadır. Franchise işletme sistemi, belirli bir standartta çalışmayı ve iş sürecini yürütmeyi garanti altına almak için operasyonel, teknik ve finansal konularda eğitimler sunmaktadır.

Neden AdaWall Franchise?
AdaWall franchise mağazası sahibi olmak, markanın itibarını ve kalite anlayışını temsil eden bir iş modeli içinde yer almak demektir. AdaWall'un özgün tasarım anlayışı, gelişmiş üretim teknolojisi, hazır stok, hızlı sevkiyat, dünya standartlarında paketleme ve gerçek anlamda satış sonrası müşteri memnuniyeti sağlaması, franchise mağazalarının başarı şansını artırmaktadır.

AdaWall Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

AdaWall franchise bayilik başvur