Aktarzane Cafe&Shop Franchise ile Büyümeye Devam Ediyor

Haberin tarihi: 28.09.2021 17:09:06

Aktarzane markası; 2010 yılında, ülkemiz endemik bitkilerinin doğru satışı ve seçkin marka işbirlikleri ile “doğru ürünü, doğru müşteriye ulaştırma” hedefiyle kurulmuştur.

1994 yılında babadan oğula geçen ticari bir öyküyle başlayan bu serüven 2010 yılında Aktarzane ismiyle devam etmiştir.

Bünyesinde barındırdığı binlerce çeşit endemik bitki ve baharatın yanı sıra, alanında seçkin birçok marka ile işbirliği içerisinde çalışarak müşterileri için her zaman en güvenilir ve doğru ürünü temin etmektedir.
Başladığı markalaşma süreciyle birlikte üretim hacmini arttırarak müşterilerine sunduğu bir çok ürünün üretimini kendi tesisinde gerçekleştirmektedir.

Yeniliği ilke alarak ilerlediği ticari hayatına “Aktarzane Cafe” atılımıyla canlılık katmıştır. Başta kendi üretimi olan “Hacı Sadık Kahvesi” olmak üzere pek çok kahve çeşidi, farklı bitki çayları ve detox suları ile müşterilerine kaliteli biz hizmet sunmaktadır.

Aktarzane’nin franchise hedefi kısa zamanda gelen teklifleri de değerlendirerek şehir merkezlerinde öncelikli olarak bayilikler vermektir.  Etkin lokasyonlarda iyi ve sürekli hizmet verecek, markanın çizgisini bozmadan daha ileri seviyelere taşıyacak yatırımcılarını beklemektedir.
 

Çengelköy Börekçisi Franchise vermeye devam ediyor

Aktarzane Cafe&Shop Franchise başvurmak için tıklayınız...

Çengelköy Börekçisi Franchise vermeye devam ediyor