All Tech Fix ile Amerika’nın kapıları Türk yatırımcılarına açılıyor..

Haberin tarihi: 2.05.2019 15:05:16

2014 yılında California’da ilk cep telefon tamiri ve aksesuar mağazasını açarak iş hayatına başlayan All Tech Fix, kısa sürede ülkedeki lider akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve elektronik cihaz bakım onarım şirketlerinden biri haline geldi. 

Özel Röportaj : Seray Akdeniz

Bugün 15'den fazla mağaza, kiosk ve birçok noktada bulunan All Tech Fix, sektörünün önde gelen elektronik tamir servis sağlayıcısı olarak yoluna devam ediyor.Müşteri memnuniyetini ön planda  tutan marka, başta mobil cihazlar olmak üzere diğer birçok elektronik cihaz için üstün kalite ile aynı gün onarım hizmeti sunuyor.
Teknik servis hizmetinin yanı sıra,kalitesi tescillenmiş üreticilerinin ürünlerinin satışını da gerçekleştiren markanın ürün portföyünde telefon-tablet kılıfları, ekran koruyucuları, şarj cihazları, bluetooth cihazlar ,oyun konsolları  ve  aksesuarlar bulunmaktadır.

ABD'de yaşamak, yatırım yapmak, ve çalışmak isteyen yatırımcı ve girişimciler için oldukça kazançlı, küçük yatırımlarla ilk günden para kazanmaya başlayabilecekleri yatırım firsatları sunan marka, ABD’de şirket kurulması, yatırımcı vizesi, işyerinin işletilmesi konusu vb  birçok konuda da destek veriyor.

All Tech Fix Bayi Sorumlusu Canan Cermen; “All Tech Fix Amerika’da yaşam ve yüksek gelir elde etmenin yanı sıra E2 yatırımcı vizesi ile eşiniz ve çocuklarınız için eğitim ve çalışma vizesi sağlıyor..”

Neden ortaklık yapısı ile büyümeyi tercih ediyorsunuz?
Her zaman iyi çalışan, işinin hakkını veren personel bulmak bütün sektörlerde olduğu gibi bizde de kolay olmuyor. Hızlı büyümek için her mağazada bir iş ortağımız olursa bunun müşteri memnuniyetine yansıdığını gördük, sonucunda da bu sistem iki taraf içinde kârlılık vadediyor.Markamızın hızlı büyürken kontrollü büyümesini sağlamak için bu şekilde bir model ile büyüme kararı aldık.

All Tech Fix mağazalar zincirinin avantajları nelerdir ?
%50’yi bulan yüksek kâr oranı, amortisman süresinin kısa olması, tüm mağazaların AVM içerisinde olması. Amerika’da yaşam ve yüksek gelir elde etmenin yanı sıra E2 yatırımcı vizesi ile eşiniz ve çocuklarınız için eğitim ve çalışma vizesi sağlamaktadır. All Tech Fix şubesini açmak karlı bir yatırımın yanı sıra Amerika’nın bütün imkanlarından da yararlanmanızı sağlıyor. Bu vize türü için mağazaya en az %50 ortaklık gerekiyor.
 E2 vizesinin sağladığı diğer bazı avantajlar ise;
ABD’de yasal statü, ABD’de yaşama ve çalışma özgürlüğü, kalıcı oturum hakkı ve vatandaşlığa daha kolay ulaşım, vize sponsorluğuna gerek olmaması,Kısacası Amerika’ya geldiğiniz ilk günden itibaren kazanmaya başlıyor olmanız.

Ortaklarınızdan beklentileriniz nelerdir ?
Markamıza inanıp bizimle yolculuğumuza devam etmek isteyen girişimci dostlarımızdan beklentilerimiz oldukça gerçekçi ve makuldur. Beklentimiz açmış olduğumuz ya da birlikte acacağımız mağazanın ortağı ve yönetminden sorumlu olmaları. Biz sirket olarak, gerekli eğitimleri Amerika'da sağlayacağız.Bir mağazada A dan Z’ ye yapılması gereken her şeyi tüm detayları ve incelikleri ile anlatacağız. Ayrıca yanlarına yardımcı olacak , İngilizce ve Türkçe konuşan bilgili bir teknisyen de sağlayacağız. İş ortağımızın sonrasında yapması gereken işleyişe hakim olmak, kendi bilgi, beceri ve tecrübeleriyle mağazanın en iyi şekilde yönetilmesi ve kârlılığın arttırılması.
Sonuç olarak söz konusu mağazanın ortağı olacakları icin kârlılıktaki  artış onları da olumlu yönde etkileyecektir. Süreç içerisinde çalışmalarının karşılığında ayrıca  maaşlarını da alacaklar ay sonunda toplam satıştan yapılan masrafları cıkardığımızda geriye kalan kârı, hisseleri oranında yine alacaklar.
%50 oranında ortaklık için mağaza açılış maliyetinin yarısının karşılanmasını talep ediyoruz. Özellikle altını çizmek istiyoruz, biz bayilik veya mağaza satmıyoruz. Biz birlikte yatırım yapıp birlikte kazanabileceğimiz iş ortakları arıyoruz. Bunu yaparken de yılların verdiği tecrübemizi, bilgi ve becerimizi sonuna kadar kullanıyoruz.İşin bir diğer boyutu olan E2 vize başvurusu ve yasal olarak yapılması gereken konuları, birlikte calıştığımız avukat veya kişinin avukatının, kendi ve aile üyeleri için yapacak olması.
Diğer beklentilerimiz ise;
✓ Müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda tutulması,
✓ Mağaza yönetimini sağlamak,
✓ AVM’nin açık olduğu sürecek mağazanında  açık tutulması,
✓ Bilgisayar sistemini düzenli olarak kullanmak,
✓ Günlük ve aylık gelir-gider takibi yapmak,
✓ Stok takibi yapmak,
✓ Personel almak, yetistirmek, yonetmek.

Sizin destekleriniz nelerdir ?
Amerika'ya geldiklerinde ev kiralanması, araba alınması, çocuklarının okula kaydı gibi konular başlangıçta zor ve can sıkıcı bir süreçtir. Biz bu konuda iş ortağımıza gerekli her desteği sağlıyoruz.E2 başvurusu için yapılması gereken en önemli şey anlaşıp hangi mağazaya ortak olunacağını belirlemek ve bir anlaşma yapmamız. Anlaşma yapıldıktan sonra ödemenizi yaptığınızda anlaşmalı olduğumuz avukatımız sizin icin şirket kuracak ve şirketinizle birlikte anlaşmayı da ilave edecek. Türkiye'den para transferi yaptığınıza dair dekontu da eklemek suretiyle diğer eksik evrakların tamamlanmasının ardından E2 vizesi için başvurunuz gerçekleşecek. Bu süreç tüm evrakların temininin ardından ortalama 3 aydır.Yurt dışında yatırım konusunda sizi doğru yönlendirecek ekibimle ABD’de şirket kurulması, yatırımcı vizesi, işyerinin işletilmesi konusunda destek dahil olmak üzere birçok konuda yardımcı oluyoruz.Ortaklık hususunda başlıca diğer desteklerimiz ise;
✓ Fizibilite çalışması,
✓ Lokasyon seçimi,
✓ Mağaza konseptinin planlanması ve hazırlanması,
✓ Avm yönetimi ile pazarlık ve gerekli anlaşmanın yapılması,
✓ Reklam ve marka bilinirliğini artırmaya yönelik çalışmalar.
✓ Gerektiğinde personel sağlanmasi.
✓ Tedarikçilerle anlaşıp satın alma konusunda iyi kalitede ve uygun fiyatlı ürün tedarik etmek.
✓ Olası legal problemlerde legal sureci takip etmek ve destek vermek.

Yatırım maliyetleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Ortalama 100 m² konsept mağazamızın anahtar teslim yaklaşık maliyeti 180-240 bin dolar arasında değişmektedir. Aylık cirosu da 40-65 bin dolar arasındadır. Seçilen mağazaya özel olarak maliyet raporu hazırlıyoruz.40 bin dolar ciro yapan mağazanın net kârı ortalama 18 bin dolar civarındadır.Yaptığınız yatırımı tahmini 12 ile 15 ay içerisinde geri alabileceğinizi öngörüyoruz.
Söz konusu mağazaların; ortalama açılış maliyetleri, mağazaların bulunduğu alışveriş merkezi, mağazanın büyüklüğü, bulunduğu bölge, alışveriş merkezleri ile yapılan anlaşmalarda AVM’lerin özel şartları ve kiralanan mağazanın teslim alındığında bulunduğu durumlara göre farklılık göstermektedir. 
Son olarak Amerika hayaliniz gerçek olsun diyoruz ve konuyla ilgili bilgi vermek için heyecanla başvuruları beklediğimizi bildirmek istiyoruz dedi.”

Bilgi ve iletişim için:

Tel/WhatsApp :+1 424 402 24 45

E-MAIL: [email protected]

Web: www.alltechfix.net

 

All Tech Fix Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...