Altın Emlak, 100’ü aşkın temsilciliği ile 20. yılına girdi

Haberin tarihi: 7.05.2019 11:05:23

Yerel sermayeli, en sistemli emlak zinciri olan Altın Emlak, ISO-9001 kalite belgesine ve MEB onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olarak büyümeye devam ediyor.

Markalı emlakçılığın ve sistemli çalışmanın gerçek lideri olan Altın Emlak, girişimciye bölge seçiminden, ofisin yerleşimine, periyodik ve uzaktan eğitimlerine kadar her konuda birebir destek veriyor. 

Gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Gayrimenkul, barınmadan, gelire, yatırımdan itibara, hangi amaçla olursa olsun insan hayatının en önemli unsuru. Son dönemde sektörümüzde baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. Tapu harçlarının düşmesinden, imar barışına, değişen faiz oranlarından, inşaat firmalarının kampanyalarına, web tapu işlemlerinden, KDV oranlarındaki düzeltmelere kadar birçok yeni gelişme sektörümüzü hızlı bir değişimin içine soktu” dedi. 

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile artık herkesin emlakçılık yapamayacağını da belirten Özelmacıklı “Bu durum özellikle kurumsal firmaların sektördeki iş potansiyelini artıracak. Markalı emlakçılık ön plana çıkacak. Para ve sermaye piyasalarına göre gayrimenkul pazarlamasında daha çok profesyonel ve nitelikli girişimciye ihtiyacımız var. Kendi kendine iş başlatabilen, ataletten sıyrılmış, bölgeyi ve piyasayı öğrenmek için sürekli olarak takipte olan, kendini geliştirmeye açık, iletişim becerileri ve müzakere yeteneği gelişmiş, dijital pazarlamaya yatkın ve piyasa şartlarına adapte olabilen girişimciler başarıyı daha hızlı yakalıyor” dedi.
 

Altın Emlak Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...