American Time Franchise Fırsatı - "Sizin de Bir Amerikan Time Şubeniz Olabilir"

Haberin tarihi: 25.09.2023 14:09:18

American Time Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

American Time franchise bayilik başvur

Açılışı 2010 yılına dayanan markamız 2020 yılında tarafımızdan satın alınmasının ardından yeniden yapılanma ve büyüme atağına geçerek sektöründe adını hızla gelişen markalar arasına yazdırmayı başarmıştır.

American Time Franchise FırsatıMarkanıza uygun Franchise/Bayi aday profili nasıl olmalıdır?
Eğitimin önemini bilen. Kader birliği edebileceğimiz ve hep beraber büyüme ülküsünde uzun yıllar yol arkadaşlığı edecek adayların tamamı aday profilimiz kapsamına girmektedirler.

Markanızı, Franchise yatırımcısı neden Sizi tercih etmeli? Markanızın öne çıkan sağladığı faydalar nelerdir kısaca anlatabilir misiniz?

Neden American Time?
•    American Time, kuruluş sürecinden başlayarak işletme süreci boyunca daima şubesinin yanında yer alır.
•    American Time,  yerel dinamikleri dikkate alarak karar verir ve şubelerinin bulunduğu bölge ve şehirlere uygun metotlar geliştirir.
•    American Time, başarı için şubeleri ile sürekli iletişim halindedir ve esas gücünü şubeleri ile yaptığı iş birliğinden alır.
•    American Time, şubelerinin tümünü ailenin bir parçası olarak kabul eder ve her bir şubesinin kurumsal yapısının muhafaza edilmesinde genel merkez şubesi kadar hassasiyet gösterir.
•    American Time'ın iş disiplini, çalışma sistemiyle bir bütün oluşturur ve şubelerinin tümünde bu standartı sağlar.
•    American Time, başarının ölçüsünü şubelerinin yaptığı kâr olarak belirler. Bu nedenle şubelerin tümü, kâr maksimizasyonu hedefl enerek genel merkez öncülüğünde yapılandırılır.
•    American Time, uluslararası bir organizasyonun parçasıdır ve birçok uluslararası marka ile işbirliği halindedir.

American Time Franchise FırsatıKaç şubeniz var? Bu şubelerin ne kadarı markanıza ait, ne kadarı franchise?
Şu an kendimize ait üç ve bir adet de franchise şubemiz bulunmaktadır.

Karlılık oranınız ortalama olarak brüt ve net olmak üzere % kaçtır?
Karlılık oranımız otalama net %50-60 aralığında gerçekleşmektedir. 

Kost maliyetiniz ortalama % kaçtır?
Bizim işletmelerimizde en büyük iki gider kalemimiz bina kirası ve öğretmen maaş giderleridir. Bina gideri zaten sabittir. Bir sınıf için öğretmen ders saat ücreti de o sınıfta 1 kişide olsa 15 kişide olsa sabittir. Bir öğretmenin saatlik ücreti 2-3 öğrenciden çıktığı düşünülürse geri kalan her bir öğrenci net kar sağladığı için bizim sektörümüzde yeterli doluluğun sağlandığı andan itibaren kost maliyetleri hem çok düşüktür ve hem de hesaplanması çok kolaydır.

American Time Franchise FırsatıFranchise (isim hakkı)  bedeli ne kadar alıyorsunuz?
Franchise isim hakkı bedelimiz büyük şehirler için 400.000₺, büyükşehir kapsamına girmeyen iller için 200.000₺ olmakla birlikte, Bayim Olur musun? a özel isim hakkı bedeli tarafımızdan alınmayacaktır.

Franchise sözleşmenizin süresi ne kadar?
En az 3 yıl olmak üzere karşılıklı mutabakata göre daha uzun süreli de yapılabilmektedir.

Şube inşaatı anahtar teslim Siz mi yapıyorsunuz? Yoksa Franchise kendi yaptırabiliyor mu?  İnşaat m2 maliyetiniz nedir?  Demirbaş ve ekipmanlar dahil  anahtar teslimi için yaklaşık olarak ne kadar bir yatırım bütçesi gerekmektedir?
Adaylarımızı çok sert bir konsept zorunluluğu altına sokmuyoruz. Şubenin içinde logomuzun görsellerimizin ve renklerimizin kullanılması çoğu zaman yeterli olmaktadır. Ancak zaten bir tadilat yapılacak ise Franchise adayı bizden ve üçüncü taraf firmalardan teklif alarak dekorasyonunu yaptırabilir. 

Royality yani cirodan her ay ne kadar pay alıyorsunuz?
Aylık bir brüt asgari ücret bandında bir bedel talep ediyoruz. Cirodan yüzde almıyoruz.

American Time Franchise FırsatıReklam katılım bedeli alıyor musunuz?
Sözleşmemizde bulunmakla birlikte şu ana dek hiç almadık. Ancak ulusal büyük bir reklam tanıtım organizasyonu olması durumunda düşük yüzdeli bir katılım bedeli talep edilebilir.

Lokasyon desteği veriyor musunuz? Bunun için bir bedel alıyor musunuz? Lokasyon belirleme amaçlı yeni nesil uygulama ve hizmetlerden faydalanıyor musunuz? 
Lokasyon desteği veriyoruz, bunun için her hangi bir bedel almıyoruz.

Markanızın şimdiden sonra yurt içi lokasyon önceliğiniz nereler? Yurt dışı açılım planlarınızı bizim ile paylaşabilir misiniz?
Yurt içi lokasyon için şimdilik büyük şehirlere öncelik vermekteyiz. Yurt dışı ile ilgili olarak araştırmalarımız devam etmektedir. 

Açılacak şube minumum kaç m2 olmalıdır? Ayrıca;  kaç çeşit konseptiniz var?
Açılacak şube  250m2 den küçük olmamalıdır. Tek çeşit konseptimiz mevcuttur.

Açılacak şubede asgari kaç personel olmalı Sizce?
Öğretmenler hariç ki öğretmen sayısı öğrenci sayısı arttıkça buna bağlı olarak artış gösterecektir. Bir müdür iki satış danışmanı, bir eğitim danışmanı ve bir temizlik ve çay servis personeli olmak üzere 5 personel yeterli olmaktadır.

İnsan kaynakları havuzunuz var mı? Böyle bir çözüm ortağı ile çalışıyor musunuz? 
Sadece İstanbul için insan kaynakları havuzumuz mevcut olup, kendi bünyemizde İK departmanımız bulunmaktadır.

Franchise bayilerinize, personel eğitimleri ile ilgili, marka olarak ne gibi destekler veriyor sununuz?
Yöneticilere kurs işletmeciliği ve karlılık arttırma eğitimleri, Satış personellerine satış eğitimleri, yazılım eğitimleri, öğretmenlere eğitim sistemimizi anlatan eğitimleri vermekteyiz.

American Time Franchise FırsatıSistem ve yazılım alt yapınız nasıl? Ne tür hizmetler sunuyorsunuz yatırımcılara?
Edu Time isimli öğrenci takip yazılımını sağlıyoruz. Bu yazılım sayesinde öğrencinin tüm eğitimsel ve muhabsebesel bilgilerini tutabiliyor, kayıt işlemlerini yapabiliyoruz. 
Ayrıca işletmesel tüm raporları (örneğin gelecek ay ne kadar alacağım var, vadesi geçen ödemelerim nedir, kaç kur eğtim borcum var gibi) alabiliyor, şubenin muhasebesini de tutabiliyoruz.

Çağrı merkeziniz var mı?
Şuan bulunmuyor. 

Tedarikçilerinizi denetletiyor musunuz?
Periyodik ziyaretlerimiz oluyor.

Marka pazarlama ve PR stratejileriniz doğrultusunda, marka yüzünüz var mı? Sosyal medya yönetiminiz ve reklam çalışmalarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? 
Tüm reklam çalışmalarımız (dijital veya outdoor) profesyonel bir ajans tarafından yapılmakta olup bayilerimiz dilerlerse kendi bölgelerinde  bu ajans ile çok uygun şartlarda pazarlama faaliyeti yürütebilmektedirler. 

 

American Time Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

American Time franchise bayilik başvur