Badella Makarna Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor

Haberin tarihi: 26.11.2020 17:11:09

Badella, Makarna, salata ve tavuk konsepti olarak Mardin’in bereketli Mezopotamya topraklarından doğup Türkiye’nin fastfood markası olma yolunda ilerlemekte olup, menü içeriği ağırlıklı olarak, makarna, tavuk, salata ve özel soslardan oluşan Badella; taze ve doğal makarnaları ile daha çok damak tadına düşkün, sağlıklı beslenme alışkanlıkları ve hafif yemek kültürü ile fastfood müşterilerini hedeflemektedir. 

Makarna, tavuk ve salata menüsü ile sektörde ilk olma özelliğini hedefleyen Badella makarna başlangıçta,makarna, salata, mantı, ve bölgede ilk olan kap götür menü çeşitleriyle başlamıştir.

Badella Makarna 3.şubesini 7 Kasım 2020 tarihinde Güneydoğunun genç nüfusu yüksek ve önemli illeri arasında yer alan bölgenin en büyük Avm'si olan Diyarbakır Ceylan Karavil Park Avm'de açıyor!

Badella; Konum itibariyle rahat ulaşılabilecek şehrin tam ortasında dünya markalarını bünyesinde barındıran Ceylan Karavil Park Fastfood katında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Markanın hedefi Alışveriş Merkezleri ve işlek caddelerde yer alma ve sektörde Türkiye’nin bir fastfood markası olma yolunda ilerledikleri belirtildi.

Badella Makarna Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...