Bafra Pide Franchising Devrini Başlatıyor!

Haberin tarihi: 10.07.2019 13:07:26

İstanbul'a pide keyfini yaşatan Çoşkun Usta'nın kurduğu Bafra Pide günümüzde tüm gelişmelerini tamamladı. 2000 yılında Türkiye'nin en iyi Pidecisi seçilen Bafra Pide Çoşkun Usta'nın evlatları Tolga ve Koray kardeşler tarafından yönetiliyor.

Çok sayıda ünlü simanın misafir olduğu Bafra Pide Samsun Bafra yöresine ait çok sayıda pide üretiyor.
Geçen zaman içinde taklitleri de ortaya çıkan Bafra Pide, 1949 yılında Bafra'da doğan Coşkun Kuru tarafından kuruldu. Çoşkun Usta, 1960'lı yıllarda Bafra'daki tarihi Yetişal, Gündaylar, Beşyol ve Ekonomi fırınlarında ve ekmek fırınları haricinde ilk defa pide satışı yapılan Alaçamlı İbrahim'in dükkânında çalışmıştı. İstanbul'a Bafra Pidesini getiren Çoşkun Kuru, mesleğe ilk adımlarını Bafra'da attı. Coşkun Kuru ağabeyi, 1981'de İstanbul'a gelerek ağabeyi İdris Kuru ile Kızıltoprak'ta olarak kurduğu pide fırını Bafra Pide ise günümüzde en çok tanınan ve en iyi Bafra Pide ünvanını kazandı.

Çoşkun Kuru Usta'nın vefatından sonra Bafra Pide'nin yönetimine geçen Tolga ve Koray Kardeşler işletmeyi pek çok yönden geliştirdi. Lezzet ve kaliteyi koruyarak ilerleyen iki kardeş Bafra Pideyi şimdilerde Franchise açıyor.
Konuyla ilgili olarak konuşan Bafra Pide'nin yöneticisi Tolga Kuru şunları söylüyor: "Bafra Pide Franchise Fırsatı, Hürriyet gazetesi ve ünlü gurme Vedat Milor'ün tüm yiyecek kategorileri arasında Türkiye’nin en iyi lezzeti seçtiği, 55 yıllık geçmişe sahip olan, Yöresel lezzetleri ve özel sunumları ile servis edilen tarihi bir değerdir. Bafra Pide İstanbul’un her bölgesine paket servis hizmeti sunmaktadır. Ayrıca başta, Kanal D, Ntv, Fox, Star, Trt, Atv gibi pek çok medya kuruluşu ulusal kanallarında canlı yayınlara ve programlara programlara konuk olmuştur. Öte yandan ben Bafra Pide'nin yöneticisi olarak üniversitelerde uygulamalı seminerler vererek, gastronomi öğrencilerine bilgilendirme çalışmaları yapmaktayım. Şimdi girişimcilere marka değerimiz yanında lezzet, kalite ve işletmecilik niteliğinde deneyimlerimizi sunmaya hazırız. 

Anahtar teslimi ve 450.000 TL sermaye ile ve müşteri potansiyelimizle yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Girişimciler, için yatırımın geri dönüşü süresi 24-36 ay olarak planlanmıştır. Seçeceğiniz iyi bir lokasyonda başarınızı katlayabilirsiniz. Girişimcilere tavsiyemiz olarak önerilen öncelikli bölgeler ise şunlardır. Kadıköy, Beşiktaş, Ataşehir, Nişantaşı, Taksim, Beylikdüzü. Herkese hayırlı işler dilerim.
Bafra Pide, her geçen gün ülkemizde gelişen franchise yapılanması için çok güçlü bir unsuru olacağı inancındayız.

 

Bafra Pide Çoşkun Usta Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...