Bargello Perfume Franchise ile Büyüyor ve Gelişiyor

Haberin tarihi: 31.10.2019 17:10:09

Temelleri 1950 yılına dayanan ve koku üzerine tecrübesi ile büyümeye devam eden Bargello Perfume, yatırımcılara global bir markayı temsil etme ayrıcalığının yanı sıra kazançlı bir yatırımın da kapılarını açıyor. 

Günümüzde ise koku ile alakalı her türlü ürünü üretebilecek kapasiteye sahip ve 9.000 m2'lik kapalı alana kurulu fabrikasında üretim yapan Bargello, tesislerinde ISO 9001 ve ISO 22716 (GMP) kalite standartları, aynı zamanda IFRA ve HELAL standartlarında üretim yapıyor; parfüm body splash, kolonya, krem, sabun, ortam ve araç kokuları gibi farklı ürünleri de tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’de 192, yurtdışında ise 94 şubesi bulunuyor. Merkez ofis ve fabrikalarda görev yapan 110 çalışanı var.

2007’den beri franchise veriyor. Franchise bedeli almıyor. Girişimciler yatırımlarını maximum 1 yıl içerisinde geri kazanıyor.

Bargello’nun,  Türkiye dışında Almanya, Arnavutluk,Avusturya, Cabo Verde, Danimarka,Fas, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova,Makedonya, Romanya, Senegal, Tunus,Ukrayna, Ürdün, Yunanistan, YeniZelanda, İran, Azerbaycan, Kuveyt ve Bahreyn’de toplam 94 mağazası bulunuyor.

Versiyon ve kreatif parfüm çeşitlerini artırmayı ve aralarına krem ve sabunu da ekledikleri yan ürünlerini çeşitlendirmeyi hedefleyen Bargello, ayrıca yurtiçinde ve yurtdışında kullanıcılarının karşısına yeni ve farklı kampanyalarla çıkmayı planlıyor.
 

Bargello Perfume Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...