Bayim Olur musun fuarı Uluslararası medya partneri Global Franchise Magazine SUNAR!

Haberin tarihi: 14.10.2020 17:10:35

Global Franchise Ödülleri 2021 İçin Başvurular AÇILDI!

Başarılı yerel markaları global pazara açmak ve dünya sahnesine taşımak için Global Franchise ekibi tarafından başlatılan ve bu yıl dördüncü kez düzenlenen Global Franchise Ödülleri, uluslararası franchise verme hedefiyle çalışan markaları ödüllendiriyor. Bu heyecan verici etkinliğe katılarak markanızı dünyaya tanıtabilirsiniz.

NEDEN KATILMALISINIZ?
Global Franchise Awards 2021’e katılmak için bir çok nedeniniz var! Global Franchise Awards, franchising alanındaki seçkin ödüllerden biridir.  Marka hikayenizi 350 binden fazla yatırımcı ve franchising sahibinden oluşan profesyonel bir kitleye anlatma şansı elde edersiniz.

Katılmak İçin Tıklayınız!

MARKANIZA PRESTİJ KAZANDIRIR!
Kazanan markalar  yalnızca seçkin bir franchise topluluğunun parçası olmakla kalmaz, aynı zamanda 2021 yılı Global Franchise Magazine yayınlarında da yer alır. Uluslararası  Franchise fuarlarında, hava limanlarında, iş merkezlerinde ve franchise ile ilgili diğer etkinliklerde sağlanan dağıtım ile, markanızın çok sayıda potansiyel yatırımcıya ve marka sahibine tanıtılacağından emin olabilirsiniz. 

MARKANIZA YOĞUN TANITIM DESTEĞİ!
Global Franchise Awards 2020 , 500.000’den fazla sektör üyesine ulaştı!
Kazananlar, markanızın başarısını artırmak için nihai hedef olan Uluslararası Franchise Derneği yıllık kongresi sırasında düzenlenen bir törenle duyurulur. Kazanan duyuru, yalnızca sosyal medyada yoğun bir şekilde tanıtılan kazanan markalarla değil, aynı zamanda Global Franchise Ödülü'nü talep etmenin bir sonucu olarak birçok franchise, uluslararası, ulusal ve ticari medyada da yer alıyor.

MARKANIZ “EN İYİLER” TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLİYOR!
Bu yılki katılımcılar, Uluslararası Franchise Derneği Başkanı ve CEO’su Robert Cresanti’nin ve İngiliz Franchise Derneği CEO’su Pip Wilkins’in başkanlık ettiği deneyimli Franchise uzmanlarından ve uluslararası dernek liderlerinden oluşan saygın bir jüri heyeti tarafından değerlendirilecek.

ÖDÜLLER ve KATEGORİLER HAKKINDA…

En İyi Çocuk Hizmetleri ve Eğitim Franchise Kategorisi: Bu kategoriye girmeye hak kazanan franchise'lar arasında okul öncesi bakım, oyun, çocuk egzersiz ve eğitim franchise'ları, sahne, evde eğitim, dil ve diğer okullar bulunmaktadır.

En İyi Yiyecek ve İçecek Franchise Kategorisi: Küresel yiyecek ve içecek endüstrisi büyük bir iştir. Markanızın bu yoğun pazarda öne çıkması için gerekenlere sahip olduğunu mu düşünüyorsunuz? O halde hemen başvurun! Hızlı gündelik konseptleri işleten franchise'ların yanı sıra, restoranlar, kafeler, fırınlar, dondurma salonları, donut perakendecileri, kafeler, salonlar, barlar ve spor barları aranıyor.

En İyi Fitness Franchise Kategorisi: Bu kategori spor salonlarına, egzersiz stüdyolarına, dövüş sanatları ve boks kulüplerine, butik fitness stüdyolarına, dans stüdyolarına, trambolin parklarına ve kalp atışlarını hızlandıran diğer aktivite temelli konseptlere açık.

En İyi Yaşam Tarzı Franchise Kategorisi: Güzellik odaklı, spa, evcil hayvan bakımı, sanat, kültür, teknoloji odaklı, el sanatları veya optik franchise'ı işletiyor musunuz? O zaman bu kategoriye girin.  Bu aynı zamanda düşük maliyetli ve yarı zamanlı / esnek franchise konseptleri için ideal kategoridir. 

En İyi Tabela ve İletişim Franchise Kategorisi: Bu kategoriye, işleri basılı, grafik veya dijital tabelalar olan franchise'ların yanı sıra franchise matbaaları ve diğer tüm franchise iletişim veya pazarlama işletmeleri girebilir.

En İyi Beyaz Yaka Franchise Kategorisi: Franchise'ınız muhasebe, reklamcılık, eğitim, B2B hizmetleri, işletme koçluğu, İK, franchise, emlak satın alma ve satma konularında uzmanlaşmışsa, o zaman beyaz yaka kategorisi tam size göre.

En İyi Gelişen Franchise Kategorisi: Global Franchise Ödülleri 2021 amaçları doğrultusunda her marka 'yeni gelişen franchise' tanımına sahip olabilir.

En İyi Hemşirelik ve Evde Bakım Kategorisi: Uzmanlığınız ister yaşlı bakımı ister evde bakım olsun, bu ödüllere katılarak uluslararası markanız için itibar kazanabilirsiniz.

En İyi Emlak Bakım Kategorisi: Temizlik ve kapıcılık, döşeme, bina, dekorasyon ve bakım, tamir, bahçe, ağaç ve havuz bakımı, garaj tasarımı, haşere kontrolü, ev denetçileri ve burada barındırılması muhtemel diğer konseptlerden girişler memnuniyetle karşılanıyor.

Global Franchise Şampiyonu: Global Franchise Şampiyonu, nihai Global Franchise Ödülüdür ve jüri üyelerimizin görüşüne göre franchising alanında kendini en iyi şekilde ayıran kategori kazananına verilir. Yukarıdaki kategorilerden herhangi birine girerseniz, bu ödül için ücretsiz olarak otomatik olarak değerlendirileceksiniz.

En İyi Franchise Danışmanlığı: Ödül, sürekli olarak franchise verenlere ve franchise sahiplerine yardım eden ve franchising sistemini destekleyen danışmanlık firmasına verilir. Danışmanlığınızın, franchising yolculuğuna başlarken veya devam ederken tavsiye arayanlar için tanınmış, tercih edilen bir isim olduğuna inanıyorsanız ve yüksek kaliteli hizmet ve destek sağladığınızı ve küresel ölçekte büyümeyi sağladığınızı gösterebiliyorsanız, bu kategori tam size göre!

Uluslararası Franchisinge Katkı Ödülü: Ömür boyu başarı ödülüdür. Franchising anlayışını ilerletme ve franchise uygulama çıtasını yükseltme çabalarında yukarıda ve öteye giden franchisingin herhangi bir yönüyle ilgili kişilere verilir. Jüri, uluslararası franchising'i geliştirmek, tanıtmak ve desteklemek için çalışmış birini arayacak.

Global Mentorluk Ödülü: Jüri üyeleri, franchise alanlarına en üst düzeyde sürekli destek, eğitim, rehberlik ve koçluk gösterebilen, franchising içinde başarılı bir küresel kariyer inşa etmelerini sağlayan ve güçlendiren ve her zaman etik davranış kuralları gösteren bir marka arayacaklar. COVID-19 krizi sırasında franchise alanlarınızı veya müşterilerinizi nasıl desteklediğinizi görmek istiyoruz.

ÖDÜL TÖRENİ; Şubat 2021’de Las Vegas’ta!

Başvurular 14 Ocak 2021 'de sona eriyor. Sektörün en ünlü ve prestijli ödüllerinden birini kazanma şansını yakalamak için hemen katılın!

Katılmak İçin Tıklayınız!