Bayim Olur musun Fuarında CARREFOURSA Standı Yatırımcı Akınına Uğradı!

Haberin tarihi: 25.11.2020 15:11:40

Yatırımcı adayları Carrefour'sa nın yeni franchise modeline büyük ilgi gösteriyor... Fuar 28 Kasım akşamına kadar CNR Expo'da...

Carrefoursa franchise bayilik CarrefourSA, nisan ayında başlattığı franchise sistemi ile bugüne kadar 15 market bünyesine kattı. Sistemi Anadolu’da yaygınlaştırmayı planlayan CarrefourSA, bayi sayısını bir yılda 100’e ulaştırmayı hedefliyor

CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak amacıyla Süper ve Mini formatlarında franchise vermeye başladı.

CarrefourSA, gelişimin bir parçası olmak ve kendi başarı hikayesini yazmak isteyen girişimciler için başlattığı franchise sisteminin detaylarını, yeni bayileri ve bayi adaylarıyla birlikte "Bayim Olur Musun Fuarı"nda açıkladı.

Carrefoursa franchise bayilik Açıklamada, etkinlikte yaptığı konuşmaya yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, yeni neslin Sabancısı, Sabancı Holding’in gücü ve ortakları Carrefour Group’un perakende bilgisi ışığında ülkenin değerli girişimcilerini, sürdürülebilir bir gelişime sahip olan CarrefourSA’nın marketler zincirine dahil etmek amacıyla, bu yıl büyük bir adım attıklarını ifade etti.

Kutay Kartallıoğlu, nisan ayından bu yana Süper ve Mini market formatları çerçevesinde franchise başvurularını almaya başladıklarını belirterek, bugün için 15 marketin faaliyet gösterdiğini bildirdi.

Carrefoursa franchise bayilik Kartallıoğlu, CarrefourSA Ailesi’ne katılmayı hedefleyen girişimcilerde aradıkları özelliklere ilişkin şunları kaydetti:

“Öncelikle motivasyonu yüksek olan, yerel bir market sahibi veya farklı bir bayiliği olup kazan – kazan ilişkisine dayalı bir işletme açmak isteyen, müşteri hizmetlerinde yetenekli olup yönetim becerisi bulunan, ticaret yapmak için herhangi bir sicil engeli olmayan her adayı değerlendirmeye alacağız. Bu kriterleri sağlayan adaylarımızdan tercihen şehirlerin il veya ilçe merkezlerinde güçlü bir lokasyona sahip, Mini formatımız için 100 – 280 metrekare ve Süper formatımız için de 280 – 600 metrekare arası alanı olan ve belirli finansal kriterleri karşılayan en az 1 yıllık şirket sahiplerini başvuru yapmaya çağırıyoruz.”

Verilen bilgiye göre, CarrefourSA, franchise sistemini Anadolu’da yaygınlaştırarak bayi sayısını bir yıl içinde 100’e ulaştırmayı hedefliyor.

Carrefoursa franchise bayilik

Carrefoursa franchise bayilik