Bebegen Franchise ile Büyümeye Devam Ediyor!

Haberin tarihi: 24.06.2021 13:06:40

Bebegen markası bebeğinize dair herşey sloganıyla 2016 yılında Türkiye de en ucuz fiyatlarla en kaliteli yerli üretim ürünleri anne ve bebeklerin hizmetine sunmak amacıyla kurulmuştur. 

E ticaret alt yapısıyla başlayan firmamız her ay onbinlerce müşteriye hizmet vermektedir. Türkiye nin en ücra köylerine , mağazalara gidip alışveriş yapamayan hamile anne ve anne adaylarına kolaylık sağlamak için ekonomik fiyatlarla her bütçeye uygun ürün ve hizmet sunmaktayız.  

Hizmet kalitemiz gereği %100 müşteri memnuniyetiyle başlamış olduğumuz bu yolculukta mağazalaşarak tüm Türkiye’de ve yurt dışında ailelerin rahatlıkla alışveriş yapmasını sağlayacak mağaza Konseptleri oluşturulmuştur. Bu nedenle bayilikler verilecektir. Tüm ihtiyaç duyulan bebek ürünlerini , mağazalarımızda ebeveynlerin hizmetine sunmaktayız.

E-ticaret alt yapımız sayesinde sürekli ve devamlı olan reklamlarımız ile bayi ve mağazalarımıza satış desteği vermekteyiz.  Özellikle anne ve baba olan yatırımcıların ilgisini çeken bebegen düşük bütçeli yatırımlar ile bayilik ile mağaza açma imkanı sunmaktadır.  

Minumum 50 metrekare ve üzerinde, şehir merkezlerinde,ana caddelerde ve alışveriş merkezlerinde bulunan 3 metreden daha geniş vitrine sahip olan mağazalar tercih edilmektedir.  Büyük Şehirlerde açılacak mağaza ve konsept ,yatırımcı ile yüzyüze detaylı görüşmeler ile yapılacaktır. Bebegen firmasının tüm mağazalarında olduğu gibi aynı dekor ve tabela kullanılmaktadır.

Mağazaların doğru yönetilmesi,merkez bağlantıları ve sağlıklı bir altyapı için yine tarafımızca belirli olan mağazacılık programı kullanılmaktadır Yatırımcıların bizzat başında bulunmadığı mağazalarda hem bayi sahibi hem de Bebegen koordinatörlük grubunun mağazayı kontrol altında tutması ve bazı olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla kamera sistemi kurulmaktadır. 

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru

Bebegen Franchise başvurmak için tıklayınız...

Dynomark Oto Ekspertiz Franchise/bayilik başvuru