Beyaz Butik Franchise ile Kadın Girişimcilere Öncelik Veriyor

Haberin tarihi: 22.04.2019 17:04:52

21 yıllık tecrübeyi yenilikçi bakış açısı ile birleştiren Beyaz Butik, yeni model tasarımları ve ayrıcalıklı servisleriyle 2019’da büyümeyi hedefliyor.

Türkiye’nin ilk ithal gelinlik markası olan Beyaz Butik, gelin adaylarının hayallerini, beklentilerini ve ihtiyaçlarını anlayarak kendi tarzlarına göre ürünler sunan, çözümler üreten tecrübeli satış kadrosuyla İstanbul ve Ankara’daki mağazasında hizmet veriyor. 2018 yılında kurduğu atölyesiyle daha da güçlenen ve kendi tasarımlarını da üretmeye başlayan marka, başarılı Türk tasarımcılarıyla anlaşarak koleksiyonunu genişletirken, ülkemizi yurt dışı pazarlarında kendi üretimi gelinlik ve abiyelerle tanıtmayı hedefliyor. Son dönemde Katar, Kuveyt ve Suudi Arabistanlı gelin adaylarının da tercih ettiği Beyaz Butik, Orta Doğu’daki müşterilerine yerinde cevap verebilmek adına o bölgelerden gelen mağaza açma taleplerini de değerlendirmeye başladı.

Başta İstanbul Anadolu Yakası’nda olmak üzere, mağaza zincirini genişletmek 2019 yılı öncelikli hedefleri arasında olan markanın yurt içi franchise koşulları ise şöyle; Konseptine göre 120-150m2 büyüklüğünde bir mağaza yeterli olmakla beraber; 100.000 TL tutarında teminat ve geri ödemesi daha sonra marka tarafından Franchise ’a yapılmak üzere 10.000TL’lik bir giriş bedeli talep edilmektedir. Marka ayrıca, kadın girişimcileri desteklemek adına onlara öncelik tanımakta ve kolaylık sağlamaktadır. 

Müşteri deneyimini tüm iş süreçlerinde merkeze alan marka, gelin adaylarına, gelinlik seçimi anından itibaren unutulmaz evlilik hikâyesi yazabilmeleri adına mükemmel bir deneyim vadederken bu vaadi birlikte gerçeğe dönüştüreceği iş ortakları arıyor. 

Beyaz Butik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...