Biz markalar için sadece bir alan değil, büyüme fırsatıyız !

Haberin tarihi: 19.02.2019 18:02:55

Girişimcinin ne istediğini önemseyerek ve franchise sistemine daha fazla markanın katılımını sağlamak amacıyla farklı sektörlerden firmaları fuarımıza katmak için her yıl büyük bir titizlikle çalışıyoruz. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Özhan Erem’inde söylediği gibi fuar buz dağının görünen yüzü. 30 bin aktif  kayıtlı yatırımcısı bulunan bayimolurmusun.com.tr sitemiz, Bayim Olur musun dergimiz, gazetemiz ve sosyal medya hesaplarımızın yanı sıra Franchise Hazırlık, Franchise Satış, PR,Sosyal Medya yönetimi gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış 50 kişilik bir ekiple markaların büyümesi için çok yönlü bir çalışma yapıyoruz.

Her ay düzenli olarak, girişimciyi bilgilendiren, gelişimini destekleyen, ‘’Girişimci Seminerleri’’düzenliyoruz. Alanında uzman mentorların tecrübelerinden , bilgilerinden faydalanmalarını sağlıyoruz.

Bayim Olur musun Fuarı markayı bir yerden alıp bir yere taşıyor. Birçok markanın çıkış noktasıyız. Markaları  yatırımcılar ile buluşturuyoruz, franchise bulmalarına, destek oluyoruz ve Franchise Satışını gerçekleştiriyoruz. 

Franchise ve Bayilik  veren markalar, bu markalara mal ve hizmet sağlayan tedarikçiler her yıl Bayim Olur musun fuarında yer alıyor. 

Medyafors Fuarcılık olarak yurt içinde Bayim Olur musun Fuarı ile birlikte yurt dışındaki Amerika, Rusya, Londra gibi önemli  franchise fuarlarının da  Türkiye temsilcisiyiz diyen MedyaFors Fuarcılık A.Ş Proje&Satış Müdürü Arzu Şimşek;” Fuarı, katılımcı profilini, fuarın avantajlarını ve detaylarını Digital Varlıklar Grubu Youtube Televizyonu ZM Tv’ye  anlattı.