Biz Türkiye’nin en büyük yerli hamburger zinciriyiz!

Haberin tarihi: 1.03.2019 11:03:28

Ticari hayatına 2014 yılında Ankara’da başlayan Zilli Öküz, daha sonrasında Antalya’da yeni şubeler açtı. 

İnsanların genel olarak hafızalarında yer etmiş fastfood kültürünü, değiştirmeyi amaç ederek “Gerçek anne köftesi ile ev yapımı Burger” lezzetine yeni bir akım getirdi. Konsept oluşumu, AR-GE ve altyapı çalışmaları tamamladıktan sonra artık franchise sistemi ile büyümeye başlayan marka 20’yi aşkın şubeye ulaştı. 

Zilli Öküz Kurucusu Erhan Karabulut;” Türkiye'nin en büyük yerli hamburger zinciri olan Zilli Öküz kazandıran fırsatlar sunuyor. Başarısı kanıtlanmış bir iş modeli vaat eden marka düşük açılış maliyetleri ve sürekli büyüyen pazarıyla, sürdürülebilir nakit geri dönüşü sağlıyor. 

Yer seçiminde de destek sağlayan marka, franchisee’lerine daha önce analizi gerçekleştirilen lokasyonları öncelikli olarak öneriyor. Ailemize franchisee olarak katılacak iş ortağı adaylarımız, öncelikli olarak hem teknik hem de becerilerini geliştirmelerini sağlayacak 3 aylık yoğun bir eğitim programına katılırlar. Bu süreçte; işe bakış şeklimizi, restoran içi operasyonlarımızı, standartlarımızı ve yönetim kültürümüzü öğrenirler. Süreci başarıyla tamamlayan franchisee'lerimiz, restoranlarını açtıklarında, gerekli tüm bilgi ve becerilere sahip olarak Zilli Öküz Home Made Burger başarısına ortak olur” dedi.
 

Zilli Öküz Homemade Burger Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...