Bolkes Döner hızlı Franchise ile tüm Türkiye'ye yayılıyor! "Yağ Değil Et Döner Satıyoruz"

Haberin tarihi: 6.11.2019 14:11:11

Bolkes Döner Franchise ile kırmızı et döner sektöründeki büyüme rekabet ortamının gelişmesine neden olurken tüketiciler içinde alternatifli bir sektör oluşturdu. Ancak bu durum birçok sorunu da beraberinde getirdi. Bu sorunlardan en önemlisi de sağlıklı ve kaliteli ürün temini.

2018 yılının sonlarına doğru franchise vermeye başlamasına rağmen kısa sürede 30’un üzerinde nokta ile tüketicilere hizmet vermeye başlayan Bolkes Döner Genel Müdürü Ömer Şeyhin ile hem bu konuyu hem de markalarının gelecekle ilgili planlarını konuştuk.

Çok genç ve yeni kurulan bir şirket olmalarına rağmen Sözmer Grup bünyesinde 3 markalarının bulunduğunu ve bu markaların yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü ileten Ömer Şeyhin, “Bolkes Döner ile kırmız eti döner olarak tüm Türkiye’ye en uygun fiyata ulaştırmayı hedefliyoruz.  Ancak bunu yaparken göz önünde bulundurmamız gereken çok sayıda parametre var. Bunların başında ise sağlıklı ve kaliteli ürün temini geliyor.”dedi.

Bolkes Döner için “Yağ değil et döner satıyoruz.” mottosunu kullandıklarını kaydeden Ömer Şeyhin, “Sattığımız ürünü her yaştan her ekonomik sınıftan insanın denemesini, bu ürüne ulaşmasını hedefliyoruz. Türk gıda kodeksine uygun şekilde kendi entegre tesislerimizde üretim yapıyoruz. Bu da bizim hem yatırımcıya hem de müşterilerimize daha uygun fiyata, kaliteli ürün sunmamızı sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

Bolkes Döner, Ankara Kahramankazan’da bulunan 20 bin metrekare kapalı alana sahip tesislerinde üretimini gerçekleştiriyor. Fabrika üretim açısından tüm kalite belgelerine ve helal kesim sertifikalarına sahip. 

Bolkes Döner Genel Müdürü Ömer Şeyhin, ucuz et döner ifadesinin yerine uygun fiyatlı et döner tanımlamasının daha doğru olacağını ifade ederken sözlerini şu şekilde sürdürdü: “50 gr. ‘dan başlayarak 200 gr’a kadar ekmek arası satışlarımız var. İsteyen müşterilerimize kilo ile satış gerçekleştiriyoruz. İçecekli menülerimiz daha çok tercih ediliyor. Bu alanda bir ilki yaparak şişe pepsi cola ile menü oluşturduk. Bu menümüz yoğun ilgi gördü.”

Yatırımcılara sadece franchise başvurusu sürecinde değil, şube açıldıktan sonra da desteklerinin sürdüğünü anlatan Ömer Şeyhin, “Biz franchise adaylarımızı müşteri olarak görmüyoruz. Onlar bizim yatırımcılarımız ve biz onlarla birlikte büyüyerek markamızı zirveye taşımak istiyoruz. Çalışmalara başlarken her şeyi yatırımcılarımızla açıkça konuşuyor ve ifade ediyoruz. Yatırımcımız ile aramızda öncelikle bir güven bağı oluşmasını sağlıyoruz. Karşılıklı olarak iş yapabilme potansiyelimizi denedikten sonra çalışmalara başlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ömer Şeyhin, Bolkes Döner için isim hakkı bedelinin şimdilik 100 bin TL olduğunu ifade ederken belirli bir sayıya ulaşınca kontrollü büyümek adına bu rakamda değişikliğe gitmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi. 
 

Bolkes Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...