Burger King ve Popeyes Sinop’ta

Haberin tarihi: 1.10.2021 12:10:56

Hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda güvencesiyle hizmet veren Burger King ve Popeyes Sinop’taki ilk şubelerini açtı. Sinop’ta Gazi Caddesi’nde hizmete açılan Burger King ve Popeyes, birbirinden lezzetli ürünleri için Sinoplu lezzet severleri bekliyor. 

Hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda yurtiçinde yatırımcılarıyla lezzet ağını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl mini mangal kampanyasıyla Burger King® ateşiyle tanışan Sinoplu lezzet tutkunları, artık en sevilen Burger King® ve Popeyes® menülerine Gazi Caddesi’nde hizmete giren restoranlardan ulaşabilecek. 

TAB Gıda’nın en sevilen markalarından Burger King® ve Popeyes® özgün, lezzetli ve seçkin menülerini Gazi Caddesi’nde bulunan restoranlarında Sinoplu ziyaretçilerine sunuyor. 

“KONTROLLÜ BÜYÜMEK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERİ BEKLİYORUZ” 
Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Finans ve Franchise Yatırımlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Çetinkaya, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almadan kontrollü büyümek isteyen girişimcileri beklediklerini belirten Çetinkaya, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markaları için yatırımcılarımıza dünya markalarını anahtar teslim işletme imkanı sunuyoruz. Pandemi gibi tüm sektörleri zorlayan, olağanüstü bir dönemde, sistemimize 77 yeni restoran ekledik. İşletme modelimiz ve eşsiz ekosistemimizden aldığımız güçle sektöre yön vermeye devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Burger King® Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Usta Dönerci Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Arby's Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Popeyes Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Sbarro Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...