Bursa Kebap Evi Franchise Hedefi Antalya

Haberin tarihi: 11.02.2019 11:02:15

Bursa yöresel lezzetleri ve şık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında 95 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi; 2019’da hedefine Antalya’yı koydu.

Başarılı franchise yapılanması ile kısa sürede Antalyalı yatırımcıların güvenini kazanarak büyüyen Bursa Kebap Evi, Antalya’da 3 olan şube sayısını 10’a çıkartarak restoran zinciri olmayı başardı. Kendi işinin sahibi olmak ve yüksek gelir getirisi ile Türkiye’nin turizm cennetine yatırım yapmak isteyen yatırımcılara isim hakkı ve royalty bedelinde % 50 indirim yaptı.

Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’ da basın ile bir araya gelerek hem Antalya’ya hem Akdeniz Bölgesi’ne yönelik yatırım planlarını paylaşan Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı “Ekonomik çalkantıların olduğu dönemde bile yara almadan büyümeye devam ettik ve Türkiye’nin hızlı büyüyen restoran zinciri olmayı başardık. Antalya’da ilk şubemizi Mall of Antalya’da açtık, Land Of Legends ve Alanya şubeleriyle büyümeye devam ettik. Buranın yatırım potansiyeli çok güçlü ve yatırımcının yüzü hep gülüyor. Biz de marka olarak şubelerimizle büyüyor ve bu yatırım potansiyelinden pay almak isteyen iş ortaklarımız için talepleri değerlendiriyoruz. Buraya yönelik yatırım çalışmalarımıza hız kattık. Şimdi yatırımcımızı bekliyoruz.” ifadeleriyle yatırım planları yapan girişimcilere yeşil ışık yaktı.
 

Bursa Kebap Evi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...