Buum Burger Bayim Olur musun Fuarında Yatırımcılarını Bekliyor!

Haberin tarihi: 27.11.2020 16:11:36

‘Bir Lezzet Patlaması’ sloganı ile BUUM BURGER markası sektöre girerek ezberleri bozan yenilikçi iddialı vizyonu ve yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Kuruluşunun 1. Yılında 25-28 Kasım 2020’ de CNR Expo 18. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında yerini almıştır.

Pandemi döneminde kurulmasına rağmen Pandemiye  meydan okuyarak büyüyen Buum Burger Markası Genel Müdürü Serkan Kaplan a Franchise ile ilgili beklentileriniz hedefleriniz nelerdir diye sorduk ? 

Bu aşamada  "Franchise’ vererek yani  başarıyı paylaşarak birlikte büyümeye karar verdik. Böylece sahip olduğu ürün, servis ve hijyen kalitesini en maksimum seviyede tutan BUUMBURGER’ i, yeni misafirleriyle tanıştırmayı hedefliyoruz. Şehrine, ülkesine ve dolayısıyla kendisine faydalar hedefleyen, İşini çok seven, tüm girişimcileri franchise ortağımız olmaya davet ediyoruz. Franchising çalışmalarını talep ve keşif süreci ile başlatmaktadır. Talep gelen bölgelerin konumu, sirkülasyon ve popülerlik oranı gibi durumlar değerlendirilmektedir. Talep gelen konum çevresinde yaşayan kişilerin yaş ortalaması, çevresel imkanları, üniversiteye yakınlığı, çalışan ve öğrenci oranı gibi kriterler göz önünde bulundurularak hedef kitle analizi yapılmaktadır.  Bu analiz doğrultusunda uygunluk durumu oluşursa sözleşme aşamasına geçilmektedir. Uygun olan yer ile ilgili mimari proje çizilerek tadilat süreci başlatılmaktadır. Şube teslimleri 2 aylık zaman içerisinde gerçekleşmektedir. Bu süreç içerisinde kurumsal eğitim planlamaları da başlatılmaktadır. Açılış öncesi ve açılış sonrası 15 günlük eğitimlerle de şube işleyişleri ve reçeteler, şubede görev alacak kişilerle paylaşılmaktadır. Şube teslimleri sonrasında da şubelere teknik destek devam etmektedir. Takiplerin daha kolay olmasını sağlayan yazılım programı, şube yöneticilerine kolaylık sağlamaktadır. Gereken destekler, periyodik denetlemeler ile de şube sahiplerine sunulmaktadır. 

Buum Burger Markası Master Chef ve Üretim Müdürü Serkan TAŞDÖĞEN ‘ e sorduk Bir Lezzet Patlaması sloganı ile uyumlu bu lezzetin sırrı nedir?  

‘’En taze malzemeler, en doğal halleriyle üretim aşamasından sofranıza ulaşana dek tazeliklerini ve doğallıklarını koruyor.  ‘BİR LEZZET PATLAMASI’ Sloganı ile çıktığımız bu yolda beklediğimizin de üstünde ilgiyle karşılandık. Ve hikayenin bundan sonrasını da Buum Burger hamburgerlerinin tadına bakanlardan dinlemek lazım. ‘’ diyen Serkan Usta  ‘İlkeli, Hijyenik ve Müşteri Odaklı hizmet verdiğimiz her gün, bizim için başarılı bir gündür’’ dedi. 

Lezzetimizin Mimarı Master Chef imiz Serkan TAŞDÖĞEN den, Üretim Çalışanlarına, Mutfak Çalışanlarımızdan Servis Çalışanlarımıza kadar emek veren işini sevgi ve aidiyetle yapan herkesi bu başarının bir parçası kabul ediyoruz.
 

BUUM BURGER Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...