Can Kardeşler Franchise ile büyüyor...

Haberin tarihi: 15.01.2019 14:01:54

İzmir’de kuruyemiş denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Can Kardeşler, 28. şubesini Hatay İnönü Caddesi’nde hizmete açtı.

İzmir’de kuruyemiş sektörünün yenilikçi ve lider markası Can Kardeşler, yeni yatırımlar yapmaya ve bayilik sistemiyle büyümeye devam ediyor. 28. şubesini, Hatay İnönü Caddesi’nde coşkulu bir davetli topluluğunun katıldığı törenle açan firma, sektörde lider olduğunu bir kez daha gösterdi.

Can Kardeşler Kuruyemiş, 46 yıl önce o dönem İzmir’in kalbi olan Kemeraltı Havra Sokağı’nda 30 çeşit olan ürünle giriş yaptığı sektörde ürün çeşitliliğini 600 kaleme çıkararak dev bir firma haline geldi. 28.şubesini, 5000 metrekare kapalı alan üzerine kurulu modern tesisi ve 180 çalışanıyla hizmet veren Can Kardeşler sektörde dünyaya ihracat yapan etkili bir güç haline geldi. 

İlk açıldığında tüketicilerine tek şubesi ile hizmet veren Can Kardeşler Kuruyemiş, Türkiye’de kuruyemiş sektöründe franchising eğitimi veren ilk şirketlerden biri haline geldi. Firma, markasının bilinirliğini artırmak ve çok daha geniş kitlelere hitap edebilmek adına franchise ile  büyümeye önem veriyor.