CarrefourSA'nın Marketler Zincirine Katılarak Kendi Başarı Hikayenizi Yazmaya Başlayabilirsiniz...

Haberin tarihi: 10.01.2022 15:01:07

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik fuarı son gününde  katılımcı firmalara mikrofon tuttu. Yine başarılı bir fuarın ardından, CarrefourSA Franchise Grup Müdürü Sebastian Ponce sorularımızı cevapladı.

Röportaj: Arzu İpektoprak

Carrefoursa bayim olur musun 2021 özel röporatajGelişimin parçası olmak isteyen tüm girişimciler, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA'nın marketler zincirine katılarak kendi başarı hikâyenizi yazmaya başlayabilirsiniz.

Kuruluşundan bugüne gücüne güç katarak büyüyen, Avrupa’nın öncü perakende zinciri Carrefour Grup ve Sabancı Holding iştiraki olan CarrefourSA, 28 yıldır yaş sebze – meyveden bakliyata, kasap ve şarküteri ürünlerinden balık ve deniz mahsullerine, elektronikten beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden temizlik malzemelerine, ev tekstilinden kırtasiye ve oyuncağa kadar on binlerce güvenilir ve kaliteli ürünü, hijyen esasları çerçevesinde en uygun fiyat politikasıyla her gün 500 bin müşteriyle buluşturuyor.

Siz de bu sürdürülebilir gelişimin bir parçası olmak, yüksek karlılık, güçlü marka imajı ve güvenirliğe sahip CarrefourSA ailesinde yer almak istiyorsanız, CarrefourSA, gelişimin bir parçası olmak ve kendi başarı hikayesini yazmak isteyen girişimciler için başlattığı franchise sisteminin detaylarını, yeni bayileri ve bayi adaylarıyla birlikte "Bayim Olur Musun Fuarı"nda paylaştı.

Sebastian Ponze CarrefourSa Franchise Grup MüdürCarrefourSA Franchise Grup Müdürü Sebastian Ponce;
“Öncelikle motivasyonu yüksek olan, yerel bir market sahibi veya farklı bir bayiliği olup kazan – kazan ilişkisine dayalı bir işletme açmak isteyen, müşteri hizmetlerinde yetenekli olup yönetim becerisi bulunan, ticaret yapmak için herhangi bir sicil engeli olmayan her adayı değerlendirmeye alacağız. Bu kriterleri sağlayan adaylarımızdan tercihen şehirlerin il veya ilçe merkezlerinde güçlü bir lokasyona sahip, Mini formatımız için 100 – 280 metrekare ve Süper formatımız için de 280 – 600 metrekare arası alanı olan ve belirli finansal kriterleri karşılayan en az 1 yıllık şirket sahiplerini başvuru yapmaya çağırıyoruz.”

CarrefourSA olarak 2. yıldır Bayim Olur musun fuarında bizimlesiniz biraz bayilik şartlarınızdan bahseder misiniz, bu yıl fuarı nasıl değerlendirdiniz?
Geçen yıl pandeminin de etkisi vardı tabi bu yıl çok daha iyi. Bu sene açıkçası bu yoğunluk ve verimliliği beklemiyordum.
Yatırımcı  çok odaklı geliyor. Tüm Türkiye’den Erzurum’dan Hopa dan her yerden gelen ciddi adaylar var. Bizim için çok etkili bir fuar oldu.

Birde bu sene farklı bir alandayız alanımızın değişmesine rağmen yabancı ziyaretçinin çok olduğundan bahsediliyor siz nasıl buldunuz?
Doğru aynı şekilde biz de dün bütün gün İran Kazakistan Filistinli yabancılarla görüştük. Türkiye de yatırım yapmak isteyen ciddi bir kitle de var. Orta doğudan gelen yatırımcı sayısı oldukça yüksek, hatta dün ben fuara Arapça konuşan bir arkadaş getirttim. Yeni Fuar yeri de çok güzel yer. Ulaşımdan otoparktan hizmetlerden herkes çok memnun onun için biz olumlu olarak şaşırdık diyebiliriz.

Biz Carrefour’la olmaktan mutluyuz geçen yıl ilk defa temas ettik geçen yıl fuardaydınız bu yılda bizimle berabersiniz önümüzdeki yıllarda da birlikte olacağız gibi görünüyor. 
Evet çünkü Carrefour ve Sabancı holding Franchising de büyüme kararı aldığı için önümüzdeki yıllarda hedefler çok büyük.
Hedeflerimize Bayim Olur musun fuarıyla ulaşıyoruz. 

Yıl boyunca Bayim Olur musun Portalında ve sosyal medya hesaplarında da haberleriniz bayilik şartlarınız yer alıyor ve bize de dönüşler çok fazla oluyor. Fuarı bekleyen yatırımcılar burada direkt size ulaşma imkanı buluyor. Ziyaretçi anketlerinde de gözde markalardan birisiniz. Carrefoursa burada mini konsept yer aldığı için artık stantına sığmıyor. 4 gün boyunca günün her saati tıklım tıklım oluyor.

İnsanların sırf Carrefoursa Mini mi veriyorsunuz şeklinde bir algısı var. Halbuki bizim şu anda 60 bayiliğimiz var  20- 25 tanesi Süper. Önümüzdeki yıl Süper tabelayla daha büyük bir stantla yer alacağız. Sığmıyoruz.

2022 yılında da Bayim Olur musun Fuarında ziyaretçilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
 

CarrefourSA Franchise/bayilik başvuru

CarrefourSA Franchise başvurmak için tıklayınız...

CarrefourSA Franchise/bayilik başvuru