Çatlak Profesör Franchise ile Antalya'da

Haberin tarihi: 6.01.2020 13:01:13

Yeni şubeleriyle ve hızla büyüyen ailesiyle Çatlak Profesör yeni sezona bomba gibi giriyor!

Çatlak Profesör’ ün formülleriyle hazırlanan, serinleten ve eğlenceli lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz yeni adresler çoğalıyor. En son Antalya Serik için bayilik anlaşması yapan marka, önümüzdeki ay içinde imzalanması planlanan 9 sözleşmenin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya , Aydın, Muğla ili ve ilçelerinde olduğunu duyurdu.

Sezonun açılmasına az bir zaman kala “Bayim Olur musun” fuarıyla birlikte tanıştıkları potansiyel bayi adaylarıyla yüzlerce görüşme yaptıklarını dile getiren marka ortağı Ali Çelik; “ Çatlak Profesör olmak isteyen tüm bayi adaylarımıza hazırlıklarını mart başına kadar tamamlamaları gerektiğini söylüyoruz. Lokasyonun müşteri tarafından bilinirliliği için  belirli bir süreye ihtiyaç var. Ayrıca satış yapmayı düşündükleri bölgelerde anlaşmalar yapılmış olabiliyor. Alan korumalı bir bayilik sistemimiz olduğu için ya olumsuz dönüş yapmak zorunda kalıyoruz ya da en yakın bölgeye yönlendirme yapıyoruz.  Yeni bir marka olmamıza rağmen gördüğümüz ilgiden de oldukça memnunuz. “ dedi.

Markaya gösterilen ilgi ise sadece yurtiçiyle sınırlı değil. Çatlak Profesör’ ün marka ve yurt dışı organizasyonlarından sorumlu ortağı Oğuz Atahan Sakarya; “ Fuarla birlikte yurt dışından gelen talepler bize ayrı bir ufuk oluşturdu. Almanya, Hollanda, Makendonya, Arnavutluk gibi Avrupa ülkelerinin yanında Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, İran, Bahreyn, Lübnan gibi sıcak iklimli ülkelerden de ciddi talepler geldi. Bizde yurt dışı için ayrı bir hazırlık yapmaya başladık ve fizibilite çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında farklı ülkelerde de yeni Çatlak Profesörler göreceksiniz.”  dedi. 

Lezzetli  ve eğlenceli ürün gruplarıyla fark yaratan markalarının ürün sunumları müşterilerinin ilgisini fazlasıyla çektiğini belirten Sakarya “Umuyorum 2020, birlikte  kazanacağımız Çatlak Profesör ailemizin yeni bayileriyle, ürünlerimizi daha çok kişinin deneyimlemesi ve eğlenmelerini izlemekle geçecek. “ diye konuştu.
 

Çatlak Profesör Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...