ÇITIR USTA'DAN YENİ BAYİLERE BULUNMAZ FIRSAT ! BUGÜN İMZA YARIN KASA

Haberin tarihi: 21.05.2019 17:05:18

İLK 4 BAYİYE SADECE KURULUM YATIRIMI BEDELİ İLE İSİM HAKKI ALMADAN ANAHTAR TESLİM HAZIR YARIN FİŞ KESEBİLECEKLERİ SİSTEM... 

2019 yılı başında yeni yatırımcı grubu ile yola çıkan ÇITIR USTA markası iki yeni bayilik modeli ile gıda sektöründe kısa süreli bir avantaj kampanyası başlattı .. 

Anahtar teslim bayilik – "bugün imza yarın kasa"
ÇITIR USTA markasına yatırım yapıp süratle faaliyete geçmek isteyen bayi adayları için pratik bir çözüm geliştiren marka , halen dört noktada faaliyette olan ÇITIR USTA işletmelerini ‘ bugün imza yarın kasa  ‘ sloganı ile yatırımcıların beğenisine açıyor .. 

Historia AVM de 105 m2  Konsept ÇITIR USTA  , 212 AVM de 259 m2 Konsept ÇITIR USTA , yine 212 AVM de 61 m2 pideci ÇITIR USTA ve Bizz Cevahir AVM de 79 m2 pideci ÇITIR USTA noktalarını yatırımcıların tercihine sunan marka , bu modelle inşaat süresi ve yatırım suresini beklemek isteme yen girişimcilere büyük bir avantaj sağlıyor. İlk 4 bayi için Franchise bedeli almayacak olan şirket Girişimcinin franchise sözleşmesini imzalamasından sonra ertesi gün işletmesine sahip olacağı şekilde tasarlanan iş modeline özellikle sektör tecrübelileri ilgi gösteriyor .. Ayrıca ilk kez iş kuracak olan girişimcileri düşünen marka yetkilileri , bu  grup içinde yoğun bir eğitim organize etmiş bulunuyor .. 

 

Ana bayilik sistemi ile "yüksek kazanç – çifte kazanç" fırsatı
ÇITIR USTA markasının  yeni getirdiği bir diğer avantajlı çalışma şekli ise bölgesel ana bayilik .Buna göre bölgesinde ilk bayiliği alan girişimci , daha sonra kurulacak olan çevre illerdeki bayilere tedarik sağlayacak ve tüm alt bayilerinden kısmi royalty bedeli ve tedarik satış payı elde edecek ..  Halen Ankara – Orta Anadolu , İzmir – Ege , Trabzon – Karadeniz , Mardin – Güney Doğu Anadolu ve Antalya – Akdeniz bölge merkezlerine yoğunlaşan şirket yetkilileri , bu modelle ana bayilerin şirket ortaklığı aşamasında bir marka bağlılığı ve çifte kazanç karlılığı yakalayacaklarını belirttiler...

Çıtır Usta Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Pideci Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...