Cleopatra Ink Tattoo Franchise ile Yakında Tüm Türkiye'de

Haberin tarihi: 1.11.2019 15:11:15

Bir Alanya markası olan Cleopatra Ink Tattoo, İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini hizmete açtı. Renkli açılışa ünlü isimler adeta akın etti.

İbrahim Karadere'nin sahibi olduğu Cleopatra Ink Tattoo artık İstanbul'da da var. Birçok ülkede kazandıkları ödüller ile Ünü dünyaya yayılan bir Alanya markası olan Cleopatra Ink'in İstanbul'daki açılış törenine çok sayıda ünlü isim katıldı. Ece Erken, Tugay Kerimoğlu, Aydilge, Cihangir Ceyhan, Doğa Konakoğlu, Onur Kiriş, Halil Söyletmez, Anıl Durmuş, Ali Güven,Reynmen  ve daha bir çok ünlü ismin katılım gösterdiği açılış törenine Magazin basını da büyük ilgi gösterdi.

Cleopatra Ink'in açılış töreninde bir konuşma yapan İbrahim Karadere, "Alanya merkezli olan firmamızın yurt içi ve yurt dışında birçok şubesi var. Metropol kentimiz İstanbul'da da yeni şubeyi açmanın heyecanını yaşıyoruz. Destek veren ve açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz" dedi. 


Ekim ayında düzenlenen Bayim Olur musun Fuarı’nda da yatırımcılarıyla buluşan Cleopatra Ink, franchising ile yakında tüm Türkiye’de olacak.

Sanat yaratmak ve sanatçı gelişimi için 2014 yılında açılan stüdyomuzda 5 yıllık bir sürede 67 ödül kazandık...

Cleopatra Ink Tattoo Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...