Club Sportiva Franchise Sistemiyle Büyüyor

Haberin tarihi: 29.05.2019 17:05:25

Bireysel spor alanı, yatırımcıların iştahını kabartırken, sektörde kalıcı marka oluşturan işletmeler de hızla büyüyor ve franchise zincirini ülke geneline yayıyor.

Sektörde 10 yılı geride bırakan ve İzmir merkezli Club Sportiva'nın Kurucusu Deniz Fidan, franchise sistemiyle büyüdüklerini ve kazan kazan mantığıyla karlılıklarını artırdıklarını söyledi. Bireysel spor alanında hem franchise sahibinin hem antrenörün hem de üyelerin memnuniyetini artıran bir sistem kurguladıklarını belirten Fidan, "Tüm bireysel antrenörler bağımsız bir sistemle şirket mantığıyla çalıştırıyor. Çalıştıkça kazanıyor ve böylece verimlilik ve motivasyon da artıyor. Motivasyonu yüksek eğitmenler de üye memnuniyetini hızla yükseltiyor" dedi. 21 yıl boyunca kickboksta ulusal ve uluslararası birçok dereceye sahip olan ve 2011 yılında dünya Kickboks şampiyonluğunu kazanan Deniz Fidan, bir spor gönüllüsü olarak atıldığı iş yaşamında 6 şube ve 15 bin üyeyle birlikte ulusal marka olma yolunda önemli mesafe kat ettiklerini dile getirdi. 

Bireysel spor sektöründe kendi konseptlerini geliştirdiklerini ve Türkiye'de bireysel spor alanında franchise veren önemli markalar arasında yer aldıklarını belirten Fidan sözlerine şöyle devam etti: "İzmir başta olmak üzere; yurt çapında büyümek istiyoruz. Mavişehir Egepark, Evka 3, Soyak Siesta City Teras Avm, Manisa, Kütahya ve çok kısa süre içinde de Balıkesir'deki franchise şubelerimizle hizmet veriyoruz. Bu yıl içinde 7 yeni şube daha açarak, 2019 yılı sonuna kadar toplam şube sayımızı 13'e yükseltmeyi hedefliyoruz. Öncelikle Alsancak, Buca ve Urla gibi merkez ilçelerde daha sonra Denizli, Adana, Batman, Diyarbakır gibi farklı kentlere Club Sportiva kalitesini taşıma hedefindeyiz."dedi.