Coldwell Banker Türkiye Franchise ile 2019 yılında, sektöründe öncü olacak

Haberin tarihi: 11.06.2019 14:06:37

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıma kararı alarak şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchise’larine kazanç fırsatları yaratmaya başladı.

Bu kapsamda;

* Proje satışı gerçekleştiren inşaat markalarının ürünlerini yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşturmak adına yeni bir departman kuruluşu gerçekleştirildi.
* Yabancı yatırımcılara ulaşma noktasında global marka avantajının yanı sıra o ülkelerdeki acentelerle anlaşma yaparak Türkiye’de yatırım yapmalarını sağlamakta.
* Bankalar, TMSF, Vakıflar, Şirketler nezdinde anlaşmalar ile ihtiyaç fazlası mülklerini satışlarını alarak franchise ofisleri ile paylaşıp kazançların artmasını sağlamaktadır.
* Müzayede.com adı altında bir marka oluşturup farklı markaların ürünlerini müzayede online ve canlı müzayedelerde satma noktasında adım atmaktadır.

Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Koordinatörü Ayhan Kaya, “1. el proje satışlarının düştüğü bu dönemde arsa, arazi, tarla ve ticari mülk satışlarının arttığı ve CB Profesyonellerinin de bu pazardan pay alarak cirolarını yükselttiğini görmekteyiz. Coldwell Banker Türkiye ekibinin tüm Türkiye’de oluşturduğu paylaşım ve sinerjinin bu konuda destek sağladığı kaçınılmazdır. Sektörel bazda yarattığımız farklılıkları içerde kendi ekibimize verdiğimiz kaliteli ve çok yönlü eğitimlerle de desteklemekteyiz.

2018 Coldwell Banker Türkiye cirosunun bu çalışmalar doğrultusunda arttığı görülmektedir. Coldwell Banker Türkiye 2019 yılına süratle başlamış olup ilk 2 ayda 10’ akın yeni ofis açmıştır. Hedef ise 2019 yılında 80 yeni ofis açmak olacaktır. Küçük sermayelerle büyük işletmeler oluşturmak’ olan vizyonumuzu bu yılda devam ettireceğiz. Coldwell Banker Türkiye 5 yıl üst üste Bayim Olur musun Fuarı ana sponsoru olarak farklı sektörlere öncülük etmiş ve etmeye de devam etmektedir. Hedefimiz çok ofis olmayıp özellikle ofislerin köklü işler yaparak büyük kazançlar elde etmesini sağlamaktır”dedi.

Coldwell Banker Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...