David People Coffee & Food Franchise ile Anadolu'nun Yükselen Değeri

Haberin tarihi: 12.06.2019 14:06:45

‘Şımart Kendini ’sloganı ile başladığı yolculuğunda bugün Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri ile misafirlerine günün her saati eşsiz deneyimler yaşatabilmek üzere her geçen gün gelişen ve büyüyen David People sektöründe emin adımlarla ilerliyor.

David People Coffee & Food Kurucu Ortağı Fatih Çakır ;”Markamız ile ülkemizde yükselişte olan kahve tüketim alışkanlığına, geçtiğimiz 10 yıl içerisinde açmış olduğumuz 70 şubemiz ile katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Şubelerimizin tamamı bize, markamız ile franchise sistemine inanan ve güvenen değerli yatırımcılarımız tarafından işletilmektedir. David People Coffee & Food olarak yatırımcılarımıza eksiksiz lojistik hizmeti desteği vermekle birlikte, şubede ve Merkez Eğitim Akademimizde düzenli ve sürekli eğitim vermekteyiz. Ülkemizde 50’den fazla ilde faaliyetimizi sürdürmekteyiz. 

Sektöründe bir anlamda Anadolu’nun yükselen değeri durumunda olan markamız, dünyada cafe sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, tüm şubelerinde bu gelişmeleri uygulayıp ülkemizin, dünyada var olan global kahve kültürü ve yenilikleriyle tanışmasına büyük katkı sağlamaktadır. Markamıza olan inancımız ve kararlılığımızla 2019 yılına yurtiçinde en az 10 yeni şube açma hedefi ile başlamış bulunmaktayız. Yurtdışında da özellikle Ortadoğu’dan gelen yoğun şube açma başvuru taleplerini değerlendirme sürecine başlamış bulunuyoruz. 

Zaman içerisinde Davıd People Coffee & Food markamızın yanında,  sektörün çeşitliliğini dikkate alarak gerek ülkemizdeki bölgesel farklılıklar, yatırım maliyetleri, hızlı tüketim kahve noktalarına olan ihtiyaçları dikkate alarak, bu çeşitliliğe ve ihtiyaçlara cevap verebilmek adına oluşturduğumuz ve 12 şube sayısına ulaştırdığımız yeni gözbebeklerimiz Kahve Limanı ve Keyf’ınn Coffee markalarımızla da ülkemizde daha çok noktada yer almaya başlayacağız. ”dedi.
 

David People Coffee & Food Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...