Derimen Ayakkabı Türk ayakkabı sanayinin önemli oyuncularından biridir

Haberin tarihi: 8.05.2019 15:05:21

Derimen Ayakkabı tecrübeli kadrosu ile model, kalite, zarafet ve sağlamlıkla Türk ayakkabı sanayinin önemli oyuncularındandır.

Derimen Ayakkabı ne zamandan beri faaliyette ve nerede başladı?
1975 yılından günümüze değin, sürekli olarak kendini yenileyen gurubumuz edindiği tecrübeleri üstün teknoloji ile birleştirerek deri ayakkabı üretimini Derimen Ayakkabı adı altında modern ve yeni tesislerinde sürdürmektedir. İstanbul’da üretim yaptığımız Derimen Ayakkabı bir aile firması olup grup şirketlerimizden birisidir. Başta Türkiye olmak üzere, Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika kıtasındaki yaklaşık 50’ye yakın ülkeye ihracat yapmaktayız. Kuruluşumuz, dünyanın en ileri ayakkabı üretim teknolojisi olan İtalyan teknolojisi ile toplam 9.000 m2 kapalı sahayı kapsayan tesisleri, günde 2.000 çift erkek ve bayan günlük, klasik, komfort, bot, çizme deri ayakkabı üretim kapasitesine sahiptir. Derimen Ayakkabı tecrübeli kadrosu ile model, kalite, zarafet ve sağlamlıkla Türk ayakkabı sanayinin önemli oyuncularındandır. Paul Branco markamız ile de kaliteyi hesaplı fiyata tüketiciye sunma doğrultusundaki şirket politikamız sayesinde, kısa sürede tüketicinin tercih ettiği markalardan birisi olmuştur. Müşterilerin sürekli beğenisini kazanmak, üretimin her kademesinde titizlikle uygulanan kalite kontrolü kuruluşumuzun önde gelen amacı olmaktadır.  Paul Branco olarak Avrupa, Rusya ve Ortadoğu’da birçok fuara katılmaktayız.

Üretim grubunuz nedir? Hangi tarzda ayakkabılar üretiyorsunuz?
Üretim grubu ağırlıklı erkek ayakkabı, bot, casual, klasik, komfort olmaktadır, bayan ayakkabı grubumuzu da yavaş yavaş genişletiyoruz.

Model üretimini nasıl gerçekleştiriyorsunuz? Nelerden ilham alıyorsunuz?
Model üretiminde firma içinde kendi dizaynırlarımız mevcut, ar-ge grubumuzun ve dizaynırlarımızın ortak çalışması ile koleksiyonu oluşturmaktayız, genel de İtalya’dan ve İtalyan modasından ilham aldığımız koleksiyon aynı anda Dünya modası ile paralellik göstermektedir.

Türkiye ve dünyada kaç mağazanız var? Kaçı franchise ile açıldı?
Türkiye’de bayii olarak yaklaşık 300 noktada markamız ile satış yapılmaktadır, bunun yanı sıra Amerika, Kanada, Romanya, İran, Libya, Irak, Özbekistan’da franchise mağazalarımız bulunmaktadır.

Derimen Ayakkabının büyümesinde franchise yönteminin rolünü değerlendirir misiniz? Franchise size ne gibi katkılar sağlıyor?
Franchise yöntemi markamızın ulusal ve global düzeyde daha fazla bilinirliğinin artması ve büyümesine olanak sağlıyor. Franchisee’leri kanallarımızla daha fazla tüketiciye ulaşma imkânı bulmaktayız. Derimen Ayakkabı olarak Türkiye’de önümüzdeki yıllarda franchise konusunda ciddi çalışmalar düşünüyoruz, ayakkabıda franchise bayilik düşünenlere her konuda yardımcı olmak için hazırız.

Ayakkabı sektöründe yeni trendler neler?
Daha hafif, sağlıklı, rahat ayakkabılar ön planda olmaktadır.

Derimen Ayakkabının sektördeki hedefi nedir?
Tüketicinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak. Tüketicilerimizin karşısına dünya standartlarında tasarlanıp üretilmiş modellerle çıkmak. Kalite ve hizmette varılabilecek son noktayı aşarak bir dünya markası olmak.

Sektörünüz açısından 2018 nasıl geçti?
Edinilen verilere göre, Türkiye'nin ayakkabı ihracatı 2018'de önceki yıla göre yüzde 12,9'luk artışla 248 milyon 869 bine çıktı. Biz de yurt dışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha çok ihracat yaparak Türk ekonomisine daha çok katkıda bulunmak öncelikli hedefimiz. 2019 da bu doğrultu da ihracata ağırlık vermekteyiz.

Derimen Ayakkabı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...