Dilim Börek 99 bin TL destek ile yeni yatırımcılar arıyor!

Haberin tarihi: 11.11.2019 17:11:42

Franchising sistemi ile sürekli büyüyen Dilim Börek 99 bin TL’ye patron olma fırsatının kapılarını aralıyor. Mağazasının başında durma sözü veren girişimcilerin yatırım bütçelerine destek olan Dilim Börek aynı zamanda kar garantisi fırsatı da sunuyor.  

Payna Grup çatısı altında “Türkiye’nin börekçisi” olma vizyonuyla hızlı bir markalaşma atağında bulunan Dilim Börek, franchise adaylarına 99 bin TL’ye patron olma fırsatı sunuyor. Gıda sektöründe 16 yıldır hizmet veren Dilim Börek; yatırımcıyı 100 bin TL destekleyerek, kar garantili franchise sistemiyle de 12 ayda yatırımın geri dönüşünü sağlıyor. Yatırımcılara 100 bin TL’ye daire alır gibi anahtar teslim iş fırsatı sunan Dilim Börek; perakende sektöründe başarının büyük kısmının müşteri memnuniyetini ilke edinen ve işletmesinin başında duran yatırımcıya ait olduğunu bilerek mağazasının başında duracak yatırımcıları davet ediyor. 

“Kendi İşimin Patronuyum” diyebilme hayali gerçek olsun!

2003 yılında ilk mağazalarını açarak Erciyes Börek’i bizlerle buluşturup sektördeki serüvenine başlayan ve 2015 yılından itibaren Dilim Börek’i bünyesine katan Payna Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Eker, “Kendi İşimin Patronuyum” sloganıyla yola çıkarak büyüme hamlesi başlattıklarını vurguluyor.  Dilim Börek’in çağrı merkezinde ve e-ticaret sisteminde kayıtlı sadık müşteri portföyü ile yatırımcının rahatlıkla, düşük bir yatırımla, rasyonel bir ciroya ulaştığını belirten Eker konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Sektör ve iş faaliyeti ne olursa olsun risk ve tehlike her zaman vardır. Dilim Börek markamızla büyümeyi ve yeniliklerin ışığında gelişmeyi önemsiyor ve hedef biliyoruz. Biz bu süreçte, herkesin göze alamadığını yaptık ve büyümeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yatırımcıların yatırım maliyetine destek oluyor ve 12 ayda yatırımın geri dönüş garantisini veriyoruz.” dedi. 

Türkiye’de 100’e yakın mağazada Ankara'da Erciyes Börek ve Pastannecim, İstanbul’da Dilim Börek markaları ile müşterileriyle buluşan Payna Grup, Türkiye’de gıda sektörünün hızla büyüyen öncü firmalarından biri. Börek ve pastacılık alanında uzmanlaşarak hızlı bir büyüme sürecine giren grup, franchise sistemi ve etkili satış kampanyaları ile yeni iş ortakları arıyor. 2020'de 50 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Dilim Börek; markaları için bu süreçte franchise giriş bedeli alınmıyor.  

Özlenen geleneksel lezzetleri İstanbulluyla buluşturan Dilim Börek, 2009 yılının Haziran ayında kurulan 444 4 356 (ALODLM) lezzet hattı ve online sipariş platformu dilimonline.com ile alanında ilk örnek olmayı başarmış bir marka. Üretim ve dağıtımda son teknolojiyi ve hizmet anlayışında dünya standartlarını takip eden Dilim Börek; üretimini günlük 20 ton üretim hacmine sahip 5 bin metrekarelik üretim tesislerinde gerçekleştiriyor.
 

Dilim Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...