Doğtaş'tan Lova'ya

Haberin tarihi: 16.05.2019 11:05:26

Doğtaş’ın yatak markası Lova Sleep 278 satış noktasına ulaştı. Yurtdışında ise 54 satış noktası var. Lova Sleep, girişimcilerden franchise bedeli almıyor. Ayrıca sürekli franchise ödemesi yok. Ücretsiz tabela ve eğitim desteği veriliyor. 

Bunların yanı sıra yazılım, açılışa özel tanıtım ve danışmanlık desteği veriliyor. 175 metrekarelik bir Lova Sleep mağazasının ürünler dahil toplam yatırım tutarı 160-190 bin TL arasında değişiyor.  Bir mağazanın kendini 13-18 ay gibi kısa bir sürede amorti ettiğini belirten Doğtaş Kelebek mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan; ” Yıllardır biriktirdiğimiz Doğtaş üretim deneyimimizi, Lova’da ustalığa çevirdik! Bilgi ve teknoloji bize yol gösterdi. Tasarımdan üretime her aşamada işleyen usta eller, her bir Lova’yı ustalık eseri olarak yorumladı. Toplumun gelir düzeyi arttıkça konfor, rahatlık ve insan sağlığına yararlı olduğu düşünülen ürünler daha çok tercih ediliyor. 

Gelişen teknolojimizle modern üretim tesislerinde ürettiğimiz yenilikçi, inovatif ürünler ile Türkiye’nin yenilikçi markası olmaya, trendleri belirlemeye ve pazarda yeni bir dünya kurmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin değil dünyanın en büyük yatak üreticileri arasında olan Lova Sleep, ev tekstili üretimiyle de daha fazla ihtiyaca dokunacak. Doğtaş güvencesiyle Lova Sleep yatırımcısının kolay adapte olacağı ve kar sağlayacağı cazip bir iş modeli sunuyoruz. ”dedi.

Lova Sleep Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...