Doktor Sucuk Franchise Sistemi ile büyüyor...

Haberin tarihi: 3.04.2019 11:04:23

Refleksoloji Uzmanı Dr. Esat Başaran, 'Doktor Sucuk' ile gıda sektörüne girdi. Doktor Sucuk kurucuları Esat Başaran ve Cihan Sır, ilk şubesini İstanbul'da açtı. 

Doktor Sucuk'un zincir markasının yaklaşık 1milyon lira yatırımla ortaya çıktığını ifade etti. Doktor Sucuk ‘ta ana malzemesi sucuktan olan kokoreç, kebap ve tantuni bulunuyor. Şube konseptine göre, çalışanların doktor önlüğüyle servis yapacağını ve steteskopla olacağını belirten Cihan Sır, "Ketçap, mayonezi steril şekilde enjekte edebilecekleri enjektörlerle hizmet verecekler. Kalemimiz enjektör, adisyonumuz reçete şeklinde olacak. Özel üretim sucuklardan 21 çeşit menü çıkardık" dedi.

Doktor Sucuk ‘un paket servisin olduğu kalabalık lokasyonlarda hizmet vereceğini belirten Sır, ikinci şubenin kalabalık nüfusa sahip şehirlerde yoğun yaya trafiğinin olduğu bir lokasyon içinde olacağını açıkladı.

Büyükşehirler olmak üzere ilk 24 ayda 50 adet franchise vermeyi hedeflediklerini söyleyen Sır, bayiler için metrekare şartı olarak minimum 60 metrekare büyüklük istediklerini belirtti. Doktor Sucuk ‘ta sermaye şartı şimdilik 50 ila 85 bin lira arasında değişiyor. Minimum konseptteki bayilerde menü sandviç tarzı seçeneklerle sınırlı olurken, maksi konseptteki dükkânlarda ise sucukkoreç, sucuktuni ve sucuk adanaya kadar farklı alternatiflere yer verilecek.

Yeni markanın ilk 5 şubesinde 50 bin liralık isim hakkı bedeli alınmayacak.

Doktor Sucuk Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...