EFT Oto Ekspertiz, Hedef 30 yeni franchise

Haberin tarihi: 8.05.2019 13:05:25

2014’den bu yana kendi şubelerini açan EFT Ekspertiz, sektöründeki ileri deneyimini girişimcilere aktararak franchise sistemi ile büyümeye devam ediyor.

İkinci el araç alım-satımında ekspertiz raporu almanın zorunlu hale gelmesiyle birlikte parlayan sektörlerden biri haline geldi. Oto ekspertiz, hem cazip yatırım miktarı hem de yüksek gelir fırsatıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 2019 yılı içinde 30 yeni franchise vermeyi hedefliyor.

Eft Oto Ekspertiz yaptığı teknolojik yatırımlarla doğru, detaylı ve anlaşılır en iyi raporu veren yazılım geliştirdi. EKSPER-MOBİ  Yazılımı; araç kontrollerini hiçbir şekilde atlamadan yapılmasını sağlayan, standart yapısı sayesinde hem alıcıyı hem satıcıyı şeffaf bir şekilde aydınlatan sonuca ulaştırıyor. Bu da girişimcilerine büyük kolaylık, müşterilerine de en iyi rapor ile doğru sonucu almalarını sağlıyor. 

Eft Oto Ekspertiz İnsan kaynakları, Personel Eğitimi, Teknik Destek, Hizmet satışı sonrası müşteri memnuniyeti desteği, Hukuk servisi desteği ve benzer birçok destek ile kurumsal en iyi Ekspertiz firması olarak bayilerini bugünkü yenilikçi sistemi ile en üst seviyeye taşıyor.
 

EFT Oto Ekspertiz Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...