Enine Boyuna Franchising Festivali Bayim Olur musun? Katkılarıyla

Haberin tarihi: 29.04.2019 17:04:44

JCI İstanbul’un ödüllü projesi olan Enine Boyuna Franchising’in bu yılki ilk etkinliği 30 Nisan Salı Günü İstanbul Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu’nda 19:00 ile 23:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

JCI İSTANBUL ENİNE BOYUNA FRANCHISING FESTİVALİ

Projenin mimarı ve JCI İstanbul İş Dünyası’nda Sorumlu Başkan Yardımcısı Zuhal Ürgün, etkinlik kapsamında birçok markanın kendi tanıtım standlarını açacağını ve festivalde sektörün duayen isimlerinin de franchise sektörü ile ilgili deneyimlerini paylaşacağını belirtmektedir.

2017 yılında JCI İstanbul tarafından hayata geçirilen ve Franchise sektöründeki önemli konu başlıklarını paneller, sempozyumlar ve festivallerle ele alan Enine Boyuna Franchising Projesi bu yılki ilk etkinliğini 30 Nisan Salı günü İstanbul Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu’nda gerçekleştirecektir.

Avrupa’nın en büyük franchise ve markalı bayilik fuarı Bayim Olur Musun? tarafından desteklenen etkinlikte Cake Station, Pasta Giulietta ve Coffeemania katılımcılara franchise modellerini tanıtacaktır. Ayrıca Franchise sektörünün duayen isimleri Swiss Consulting Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Burak Köseoğlu ve Simit Sarayı Operasyon Direktörü Özgür Yaprak, Türkiye ve Dünya’daki franchise sektörü ile ilgili deneyimlerini paylaşacaktır.

Winner-2019 Türkiye'nin En İyi Kahve Kitabı ödülünün sahibi Cenk R. Girginol’un kendi hikayesini paylaşacağı etkinlikte, Kahve-Fincandan Lezzete Kitabı için de imza günü düzenlenecektir. Franchise sektörünün tüm yönleri ile ele alınacağı etkinlikte ayrıca Pasta Giulietta şefleri tarafından italyan mutfağı tadımları, Coffeemania’nın eşsiz lezzeti Mania Blend deneyimi, Kocaeli’den tüm dünyaya yayılan pastaları ile Cake Station, sağlıklı el yapımı çikolatalarıyla Cocoas, yeni kahve markası Bikaldi Kahve ile Koza Gıda ve Detay Kahve, her yaştan insana hitap eden doğal meyve çeşitleri ile Beni Foods, eşsiz lezzetleri ile Acıbadem Künefe ve yeni sosları ile Blue Foods misafirlere özel tadımlar geçekleştirecektir.

Sosyal sorumluluk projeleri ile de ön plana çıkan JCI İstanbul adına bu yılki Enine Boyuna Franchising Proje Direktörü Emir Beyazörtü, EBF Festivali kapsamında Glutensiz Hayat Derneği tarafından “Glutensiz Sağlıklı Beslenmenin Önemi” konulu bir söyleşinin de etkinlikte yer alacağını belirtmektedir. Glutensiz Hayat Derneği Başkanı ve Çölyak Federasyonu Genel Sekreteri Tülin Ünal tarafından gerçekleştirilecek söyleşide glutensiz yaşam genel hatlarıyla ele alınacaktır.