Era Türkiye ile Kazanmaya Başla

Haberin tarihi: 25.05.2019 11:05:57

45 yılı aşkın süredir dünyanın farklı noktalarında binlerce gayrimenkul profesyoneliyle çalışan ERA Gayrimenkul Türkiye, global marka kimliğini yerel uzmanlığıyla birleştiriyor. 

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önde gelen oyuncularından ERA, ileri teknolojik alt yapısı, ERA Akademi’de gerçekleşen üst düzey eğitimleri, güçlü networku ve profesyonellerine sunduğu ayrıcalıklarla gayrimenkul sektöründe fark yaratıyor.

ERA’nın Türkiye’de gayrimenkul sektörünün büyümesine katkıda bulunmak ve her bir müşterinin hayalindeki gayrimenkule kavuşmasına yardımcı olmak amacıyla gösterdiği çaba, sektörün alışılageldik deneyimlerinden farklı olarak, dünyanın dört bir yanında gösterdiği gayrimenkul profesyonelliğine yakışır bir uzmanlıkta devam ediyor. ERA Real Estate Franchise sistemi; ileri teknoloji platformları, ihtiyaçlara göre özelleştirilmiş sürekli eğitimleri, etkin pazarlama hizmetleri ve yarım asırlık global marka bilinirliğiyle müşterilerine gayrimenkul sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacı ile en tecrübeli ve başarılı gayrimenkul danışmanlarıyla çalışmak için oluşturulmuştur. Kasım 2018’de başarılı girişimci ve iş adamı Gökhan Taş tarafından satın alınan ERA Real Estate Türkiye’nin hedefi gayrimenkul sektöründeki “hizmet kalitesi”ni yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, sektörün itibarını yükseltmek, ERA’nın Dünya’daki ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye gururla taşımaktır.

ERA çatısı altında Türkiye’de ilk kez uygulanan akıllı franchise sistemi, global ve yerel ticari portföy destek sistemi, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul şirketinin bir parçası olma ayrıcalığını müşterilerine sunarak bu çatı altında kazanmaya ve başarmaya davet ediyor. 
 

Era Real Estate Türkiye Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...