ERA Türkiye ve Kıbrıs’ın başına geçti

Haberin tarihi: 6.02.2019 13:02:51

Coldwell Banker Türkiye & Kıbrıs Master Franchise’ını 2013 yılında alıp, markayı Türkiye’de 5 yılda 130 ofise ve bin 450 gayrimenkul profesyoneline ulaştıran Gökhan Taş, yakın bir tarihte ERA’nın Türkiye ve Kıbrıs Master Franschise’lığını da satın aldı.

Haziran 2012’de gayrimenkul konusunda operasyonlarına başlayan ERA Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs, hedef olarak kendisine gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini yükseltmek, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını artırmak, sektörün itibarını yükseltmek, ERA’nın Dünya’daki ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak ülkemize taşımak başlıklarını belirlemiştir. Bugün itibarıyla 150 gayrimenkul profesyoneliyle faaliyet gösteren ERA Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’a yeni Genel Müdür olarak eğitimi ve iş tecrübesiyle değer katacak Can Özatay transfer oldu.

Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu olan Can Özatay, Zorlu Holding ve Komili ‘de Finans yöneticiliği ile başladığı kariyerine 14 yıl Bayim Olur musun fuarı ve Expo Channel TV'de CEO olarak başarı bir şekilde devam etti. Bir çok markanın franchise sistemine girmesini ve büyümesini sağlayan, bir çok girişimcinin de franchise sistemi ile kendi işini kurmasını sağlayan Can Özatay, Türkiye’de sektöründe lider şirketlerde edinmiş olduğu deneyimleriyle ERA Türkiye & Kıbrıs’ın genel sorumluluğunu üstlenecek ve markanın büyümesini yönetecek.

Coldwell Banker Türkiye ve ERA Türkiye & Kıbrıs Ülke Başkanı Gökhan Taş, “Değerli dostum Can Özatay'ın ERA Türkiye & Kıbrıs'ı , markanın dünyada olduğu konuma taşıyacak lider olduğuna yürekten inanıyor, tam destek ile başarılar diliyorum. “dedi.
 

Era Türkiye Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...