Esperro Kahve, kendine özel 80 ürünüyle sektöründe lider marka

Haberin tarihi: 14.05.2019 13:05:06

Double Coffe, bünyesinde, Ankara’da 2012 yılında kurulan Esperro Kahve, kahvede dünya standardını sağlama fikriyle sektöre attığı ilk adımı; bugün kahve severlere en iyi kahveyi sunuyor olmanın gururuyla bir tutku serüvenine dönüştürmüştür. 

Dünya kahve trendlerini yakından takip eden, birçok işletmenin öncelikli tercihi olan Esperro Kahve; en iyi kahveyi üretme çalışmalarının yanında, kahveyi en iyi şekilde sunmak için de gerekli demleme üniteleri, aksesuar ve ekipmanlarını da, a’dan z’ye hizmet tasarımı anlayışıyla müşterilerine sağlamaktadır.
 
6 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyan Esperro Kahve, kurulduğu günden itibaren espresso bazlı kahveler, aromalı kahveler, yöresel kahveler ve dünya çekirdekleri, bitki&meyve çayları, frappe&smoothieler, eşsiz tatlı çeşitleri üretmenin yanında; gelişmiş teknik ekipman ve bu teknik ekipmanlarla kahve meraklılarına eğitim olanağı sunuyor.

Kalitesi tescillenmiş Esperro, Türkiye’nin her bölgesinde aylık 15 ton kahve üretimi, 500’den fazla ürünü ve kendine özel 80 çeşit ürünleriyle pazardaki liderliğini kanıtlamıştır.
 

Esperro Kahve Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...