Esperro yeni şubesini İzmir'de açtı!

Haberin tarihi: 8.10.2020 15:10:31

Ülkemizden her geçen gün gelişen ve önem kazanan kahve sektörünün öncülerinden olan Esperro yeni şubesini İzmir'de açtı!

"Senin Olduğun Her Yerde"

vurgusuyla, tüm kahve severleri kalitesizle tanıştırmayı amaçlayan Esperro, her damak zevkine uyan geniş ürün yelpazesiyle Türkiye ve Dünya'da sektöründe öncü ve tercih edilen marka olmayı hedefliyor.

Esperro;

kaliteli hizmet anlayışı, sürekli gelişen ve kurumsallaşan yapısı, sağlık standartlarından ödün vermeyen bakış açısı ve uzman kadrosuyla, müşteri memnuniyetini esas alarak faaliyet göstermeye ve bu hedefleri doğrultusunda büyümeye devam etmektedir.

"Biz Çok Güçlü ve Mutlu Bir Aileyiz!"

Esperro Fr ve Konsept geliştirme Müdür'ü Selçuk Balkan:
Ailemize katılmak isteyen potansiyel ortaklarımız mutlaka bize ulaşmalı ve çalışmalarımızı incelemeli ne kadar kârlı bir sisteme dahil olacaklarını kendi gözleri ile görecekler.
Çünkü hedefimiz belli "Senin olduğun her yerde olmak!" Biz hazırız, ailemize katılacak, bizimle birlikte büyücek ve kazanacak kişileri bekliyoruz... 

"Profesyonel Ekip"

Tüm ürünlerini kendisi üreten, profesyonel, yeniliklere ve gelişime açık ekip ile beraber çalışma şansı yakalacaksınız . Eğitim ve denetim sistemi ile hatayı minumum seviyeye indiren çalışma sistemi ile sürekli sizlerin yanında olacağız.

Esperro Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...