Esperro'dan Yatırımcıya Büyük Destek! "Franchise Bedeli Almıyoruz"

Haberin tarihi: 26.11.2020 15:11:22

Esperro sizin için yenilendi! 3 yıldır “Bayim Olur musun?” Fuarına katılan Esperro yeni konsepti ile bu yıl çok iddialı.

Carrefoursa franchise bayilik Pazar analizi çalışmalarını yapmak, müşterilerin beklentilerini öğrenmek özetle mükemmele ulaşmak için her yıl “bayim olur musun ?” fuarına katılıyoruz,  bu süre zarfında yoğun talep olmasına rağmen Franchise vermedik. 

Çünkü biz Franchise’ın ne demek olduğunu rakiplerimizden çok daha iyi biliyoruz. Franchise sadece markanın logosunu koymak ve yüksek rakamlara Franchise bedeli almak değildir, tam tabir ile bir “marka evliliğidir”.
Her iki tarafın kazanması gerektiğini bilen, her adımında iş ortaklarını düşünen, mutlu bir ailedir.

Tüm ekiplerimiz bu bilinçle çalışmalarını yapıyor ve geleceği inşa ediyor.
Aynı düşüncenin bir meyvesi olarak yeni konseptimizi size sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 

FRANCHISE BEDELİ ALMIYORUZ !  

Rakiplerimizin  minumum 20bin-40bin $ arasında talep ettiği Franchise bedelini pandemi sürecinde zor dönemden geçen yatırımcıları desteklemek için almama kararı verdik. Marka olarak Franchise bedelinden gelecek yatırım gücüne ihtiyacımız yok, evet belki birçok marka için bu rakam şirketin geleceğini tayin ediyor ancak biz tam tersini düşünüyoruz, markamıza talip olan girişimcilere can suyu olacak bu parayı almak istemedik. Hep söylediğimiz gibi “biz büyük ve mutlu bir aileyiz” bu motto ile yola çıktık ve bunu gerçekleştirmek için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. 

Belirlediğimiz FR özet bilgileri aşağıda görebilirsiniz.

* Fr / Konsept / İsim vb. bedeli yok

* M2 birim maliyeti 500-1200 $ ortalama (Anahtar teslimdir tüm inşaat süreçleri tarafımızdan yapılmaktadır, makine grupları fiyata dahildir)

* Royalty bedeli %5’dir. (Bu rakam markamızın reklam giderleri için alınmaktadır dolayısı ile yine size geri dönmektedir)

* Eğitim ve denetim sistemi bedelsiz 

* 5 yıllık sözleşme (her iki tarafı gözeterek şekilde profesyonel ekiplerce hazırlanmıştır)

* Sözleşme yenileme bedeli yok

* Aylık ciro hedefi lokasyona göre değişmektedir.

İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ ESPERRO ! 

Bugün kahve sektörüne baktığınız zaman birçok marka görmekteyiz tam olarak bu noktada şu soru öne çıkıyor “Neden Esperro?”, bizi diğerlerinden farklı kılan ne? 

* Genç ve dinamik ekip 

* Tecrübeli ve işini severek yapan çalışanlar

* Yatırım gücü 

* Marka bilinci 

Ve en önemlisi “kaliteli ürün ve iyi hizmet” 
Yalova’da 1000m2’lik alanda yurt dışından gelen kahveler özenle işleniyor, paketleniyor ve yola çıkıyor. 
Fabrikadaki Arabica çekirdeklerini kavuran çalışanımızdan, mağazamızda misafirlerine Americano hazırlayan Baristaya kadar herkes “kaliteli ürün ve iyi hizmet” politikamızı bilir ve öyle çalışır. 

 

EĞİTİMLER İÇİN FRANCHISE ORTAKLARIMIZDAN ÜCRET ALMIYORUZ!

Eğitimlerimiz Kurtköy deki genel merkezimizde bulunan Esperro Akademi bünyesinde düzenli aralıklarda yapılmaktadır.

Denetimlerimiz ise belirli aralıklara yapılan ziyaretler, kamera sistemi ve gizli müşteriler ile yapılmaktadır, burada amacımız Franchise ortaklarımızı üzmek değil eksiklerini görmelerini sağlamak ve gelişim fırsatları sunmaktır.

 

HEDEF ÖNCE “İSTANBUL” SONRA TÜM “TÜRKİYE” VE SON OLARAK “DÜNYA”!
 
Lokasyon seçimlerinde belirli bir plana göre ilerliyoruz önceliğimiz İstanbul ve çevre iller daha sonra Anadolu ile birlikte tüm Türkiye ve son olarak ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil etmek istiyoruz.

Şu an yurt dışına açılabilecek güce ve potansiyele sahibiz hatta birçok ülkeden fr teklif alıyoruz ancak hedeflerimize sağlam adımlar ile ilerlemek istiyoruz. 

Kontrolsüz büyüme sektör markalarının en büyük düşmanı, cazip tekliflere aldanıp markamızın adını olumsuz etkileyecek çalışmalara imza atmak istemiyoruz.

BİZE KATILIN BERABER BÜYÜYELİM, BERABER KAZANALIM!

Daha önce de dediğimiz gibi FRANCHISE tam tabir ile bir “marka evliliğidir”. Biz Esperro markasını yukarılara taşımakta kararlıyız, yukarıya tırmanırken yanımızda olan dostlarımız ile zirvede KAHVE KEYFİ yapacağımızı biliyoruz. Zirveye giden yolda yanımızda durmak isterseniz mutlaka bize ulaşın.

Gelin beraber KAZANALIM, gelin beraber BÜYÜYELİM! 

ESPERRO sizin olduğunuz her yerde, peki siz neredesiniz? 
 

Esperro Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...