Etibeyaz franchise hedeflerini belirledi

Haberin tarihi: 7.05.2019 10:05:16

2000 yılında dönercilik piyasasına giren Etibeyaz,  kendisine has özel formülü, eşsiz lezzeti, el yapımı limonatası, değişik sos ve garnitürleri ile kısa sürede tercih edilen bir marka olarak yoluna devam ediyor.

1 DÖNER markasının şubelerini de satın alarak bünyesine katan Etibeyaz, bugün İstanbul ve Ankara’ da olmak üzere 23 ayrı noktadan hizmet sunuyor.

Yeni yönetim anlayışıyla kısa süre içerisinde kurumsal kimliğini değiştiren ve memnuniyet odaklı yönetim anlayışını benimseyen Etibeyaz hedeflerini; ürün kalitesinde standardizasyonu korumak, hijyen ve sağlık standartlarından taviz vermeyen yapısını tüm süreçlerinde uygulamak, lezzetli ve kaliteli ürünlerini erişilebilir rakamlarla sunmak ve mutlu şubeler yaratmak olarak belirledi. Bu hedefler doğrultusunda, 100 şubeye ulaşmayı ve tüm Türkiye’ ye açılmayı hedefliyor.

Franchise desteği ile yatırımcısına kolaylık sağlayan Etibeyaz uzmanları franchise alan yatırımcılara yer seçiminde destek olmakta, doğru lokasyon seçimi ve gerekli fizibilite çalışmalarını yapmakta, birlikte çalıştığı çözüm ortaklarıyla iş birliği içinde, seçilen konuma ve kurumsal konseptine uygun mimari projeler geliştirmektedir. Etibeyaz lezzetini müşteriyle buluşturan yatırımcı, franchise sistemine dâhil olarak ana firmadan alacağı know-how ışığında geleceğine yatırım yapmaktadır.
 

Etibeyaz Sebzeli Piliç Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...