Franchise Bedeli Almayan Markalar

Haberin tarihi: 11.01.2019 17:01:14

Zincir markaların şubeleşme atağı 2019’da büyük bir hız kazanacak. Gıdadan takı-aksesuara, eğitimden gayrimenkule, kişisel bakımdan sağlığa kadar birçok alanda hizmet veren bu markalar, rotayı yurtdışına da çevirecek. Bu yıl en çok şube açacak markalar yine gıda sektöründen çıkarken, kendi eko sistemini yaratan franchising sektöründe cafe-restoran, kozmetik, takı-aksesuar, bilişim-telekom, kişisel bakım ve hizmet büyüme hızını arttıracak sektörler arasında yer alacak.

Bu sektörlerin içerisinde franchise giriş bedeli almayan markalar öne çıkıyor. Bu markaların yıl sonuna kadar 500’ün üzerinde şube açması bekleniyor. Başarılı bir satış grafiği vaat eden girişimciyi sevindiren bu markalar, franchise bedeli almamanın yanı sıra girişimcilere cazip destekler de sunuyorlar.

Medyafors Fuarcılık olarak franchise sistemine verdiğimiz önemle düzenleyeceğimiz Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarında yüzlerce markayı yatırımcısıyla bir araya getiriyoruz. Bazı markalar franchise bedeli almazken bazıları lokasyon desteği veriyor, kimisi de anahtar teslim franchise veriyor. Markaların sunduğu fırsat ve kampanyalar kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yüzünü güldürüyor. Büyümek isteyen markalar ile girişimcileri arasında köprü kurduğumuz bu dev organizasyon 10-13 Ekim 2019 tarihleri arasında 17.kez gerçekleştirilecek.

İşte o markalar..

So CHIC...
Takı ve aksesuar alanında öncü
Geleneksel gümüşten farklı olarak modern tasarımlarıyla takı ve aksesuar alanında öncü kabul edilen So CHIC..., birbirinden farklı koleksiyonlarını tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Her sezon değişen ve gelişen aksesuar dünyasına farklı bir soluk getiren So CHIC…, kendi ekolünde bir numara olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Çalışan, modern, çağdaş kadın ve erkek tüketicileri hedefleyen So CHIC..., 50.000'i aşkın farklı modeliyle, yurtiçi ve yurtdışında her geçen gün artan mağazalarında tüketicisiyle buluşmaktadır. So CHİC…’in Türkiye genelinde 34 franchise şubesi bulunuyor. Yurt dışında da franchise atağına başlayan markanın 4 şubesi bulunuyor. Toplam yatırım maliyeti  Bayilik bütçesi işletmenin alanına ve açılacağı lokasyona göre değişmektedir. Yaklaşık maliyet 500.000 TL – 1.000.000 TL arasında değişmektedir. Bu yıl Ankara, İzmir, Antalya, Aydın, Sakarya, Kocaeli, Kayseri, Ordu, Gaziantep, Van, , Diyarbakır da franchise şube açmayı hedeflemektedir.

So Chic Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Monte Bianco Coffee
Türkiye’nin yeni kahve zinciri 
Menüsünde  sıcak, soğuk kahve ve içecekler dışında sandviç, cheesecake, pasta, kurabiye, çikolata çeşitleri, paket paket çekirdek kahveler olmak üzere birçok ürün bulunduran Monte Bianco Coffee franchise sistemi ile büyüyecek. Şuan için Türkiye genelinde 3 franchise şubesi bulunan markanın Toplam yatırım maliyeti  400.000 TL. / 500.000 TL. Düşük yatırım maliyeti, düşük ürün maliyeti, düşük kiralama ve az personel ile franchise işletme kolaylığı sunan Monte Bianco Coffee :  Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de franchiselar verecek.

Monte Bianco Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız


Harput Dibek Kahvesi
Tarihten gelen kahve lezzeti az yatırımla çok kazandırıyor
2015 yılında üretime başlanan Harput Dibek Kahvesi, Türkiye’nin birçok noktasında satılıyor. Harput Dibek Kahvesi 26 ilde ve yaklaşık 60 farklı konumda bulunan bayi ve satış noktaları ile düşük yatırımla başarılı işlere imza atıyor. Türkiye geneli franchise şube sayısı  28 olan markanın 2019 yılı içerisinde 90 franchise şube açma hedefi bulunmakta. Toplam yatırım maliyeti min. 9.000,00 TL  maks. 500.000,00 TL olan marka tüm Türkiye’de bayilik verecektir. Yurt dışı çalışmalarına da ağırlık veren marka, Irak’ın Erbil kentinde yurt dışı için pilot uygulamasını devreye soktu.2019 yılının ilk yarısında ise Almanya, Hollanda, Fransa, S. Arabistan ve Katar gibi ülkelerin gıda sektörüne giriş yapmayı hedefliyor.

Harput Dibek Kahvesi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Smallux Cafe Chocolate & Nuts
Franchise iş modelinde hedef büyüttü..
OKMEN A.Ş. Türkiye’de ileri teknolojiye sahip eğlenceli gurme franchise konseptleri üreterek alanında büyük bir boşluğu doldurmuştur. 2016 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermekte olan yeni konsepti Smallux Cafe Chocolate & Nuts , Türkiye’nin ilk ve tek yeni nesil eğlence Cafe franchise markasıdır. Kapsamlı eğitim, tedarik, lojistik, işletme ve reklam gibi konulardaki destekleriyle, bölge temsilcilikleriyle Türkiye’nin 81 iline hizmet veren Smallux Cafe Chocolate & Nuts franchise zinciri; e-ticaret sitesi, radyosu, güçlü server ve yazılım altyapısıyla alanında Türkiye’nin yüksek teknolojiye sahip, hızla büyüyen trend firmasıdır. Türkiye geneli franchise şube sayısı 8 olan markanın toplam yatırım maliyeti minimum 100.000 TL+KDV. Smallux Cafe Chocolate & Nuts isim hakkı bedeli almayıp Türkiye genelinde 2019 yılı içinde yurt içi-yurt dışında %40’lık oranla franchise ile büyümeyi hedeflemektedir.

Smallux VR Cafe Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız


Tostmatik
Franchise ile her geçen gün hızla büyüyecek
Türkiye’de ilk ve tek tost yapabilen, Ar-Ge’si ve üretimi tamamen Türk mühendisler tarafından gerçekleştirilen Tostmatik, tescilli marka adıyla uluslararası patente sahip bir tost ve içecek otomatıdır. Aynı anda birçok sipariş alabilmesi, menüleri, kampanyaları, dokunmatik sipariş paneli, reklam paneli ve yapay zekası ile ülkemizdeki otomat sektörüne yeni bir boyut kazandıran Tostmatik’in el değmeden ve hijyenik koşullarda üretilen lezzetli tostları, 60-90 sn gibi kısa bir süre içerisinde servis edilmektedir. Türkiye geneli mevcut toplam franchise şube sayısı 40 olan markanın 2019 yurtiçi franchise hedefi 200. Gelişmiş teknoloji sayesinde uzaktan erişim ve denetim imkanı sunan Tostmatik, yatırımcısına sürekli olarak online izleme imkanı sunuyor. Toplam yatırım maliyeti  66.000 TL + KDV olan markanın franchise için hedeflediği iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir.

Tostmatik Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Bargello 
Yurtiçi ve yurt dışında bayilik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor
Temelleri 1950 yılına dayanan ve koku üzerine tecrübesi ile büyümeye devam eden Bargello Perfume, Türkiye’de 164, yurtdışında ise 24 ülkede 94 mağazası ile geniş bir bayi ağına sahip. Müşterilerine 300’den fazla parfüm alternatifinin beraberinde kolonya, araç kokusu, ortam kokusu, body mist ve deodorant çeşitleri sunan Bargello Perfume ayrıca kurumsal kokulandırma projesi Scentplus ile kurumsal müşterilerine profesyonel kokulandırma hizmeti de vermektedir. Yatırımcılara anahtar teslim modeliyle bayilik veren Bargello, cadde mağaza konseptinin yanında AVM mağaza ve AVM kiosk konsept seçeneklerini de sunuyor.Yurt içi  ve yurt dışında bayilik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Bargello, Mart ayına kadar franchise giriş bedeli almayacak.

Bargello Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Kobikom Telekomünikasyon 
Türkiye geneli 150 franchise hedefi..
KobiKom 2009 Yılında BTK’dan almış olduğu STH, ISS,ve SMŞH lisansları çerçevesinde kendi altyapısı üzerinden her ölçekte işletmeye Ses, İnternet, SMS, Bulut Santral, Çağrı Merkezi Çözümleri gibi tümleşik iletişim çözümleri sağlamaktadır. Sektördeki 10 yıllık deneyimi, bilgi ve ürün çeşitliliği ile hızlı gelişmekte olan Telekomünikasyon sektöründe öne çıkan Kobikom yeni bayiler ve çözüm ortakları arıyor. Türkiye geneli mevcut toplam franchise şube sayısı 165, yurt dışı franchise şube sayısı 1 olan marka 2019 yılı içerisinde Türkiye genelinde 150 franchise şube açmayı hedeflemektedir.

Kobikom Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Dilim Börek
Hedef bölge İstanbul ve Anadolu illeri..
Dilim Börek 2003 yılında başladığı lezzet yolculuğuna devam etmektedir. 2015 yılından itibaren Payna Grup bünyesine katılan Dilim Börek, Avrupa ve Anadolu Yakasındaki lezzet duraklarında, eğitimli ve tecrübeli kadrosu ile müşteri memnuniyetinde kusursuzluğu hedeflemektedir. "Türkiye'nin börekçisi" olma vizyonuyla hızlı bir markalaşma atağında bulunan Dilim Börek, kâr garantili franchise sistemi aracılığıyla bünyesine yeni iş ortakları kazandırıyor. Türkiye geneli franchise şube sayısı  30 olan markanın toplam yatırım maliyeti minumum 250.000 TL+KDV. Franchise için İstanbul ve Anadolu hedefleyen marka 2019 yılı içerisinde yurtiçi-yurtdışında toplam 22 franchise şube açmayı hedeflemektedir.

Dilim Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Pastannecim
Bu işte bir anne eli var!
Payna Grup bünyesinde olan  Pastannecim, 2013 yılında ‘’Bu işte bir anne eli var!’’ sloganıyla yola çıkarak, başladığı bu tatlı macerayı ilk günkü heyecanını kaybetmeden, her güne bir yenilik ekleyerek, fabrikasında günlük olarak ürettiği pastaları ile unutulmaz anlarınızı tatlandırmaya ve lezzeti ile tebessüm ettirmeye devam ediyor. . Türkiye geneli franchise şube sayısı  28 olan markanın toplam yatırım maliyeti minumum 300.000 TL+KDV. Franchise için İstanbul ve Ankara’yı hedefleyen marka 2019 yılı içerisinde yurtiçi-yurtdışında toplam 24 franchise şube açmayı hedeflemektedir.

Pastannecim Franchise ve başvurmak için tıklayınız

Erciyes Börek
Ev hanımlarından sofranıza
Payna Grup bünyesinde yer alan Erciyes Börek, “Ev hanımlarından sofranıza” sloganıyla yola çıkarak, kısa zamanda tüm özel günlerde tercih edilen güçlü bir marka hâline gelmiştir. Yaklaşık 5000 metrekarelik kapalı alanı ile günlük ortalama 15 ton üretim kapasitesine sahip Erciyes Böreğin  Türkiye geneli franchise şube sayısı  35 olan markanın toplam yatırım maliyeti minumum 250.000 TL+KDV. Franchise için Ankara ve Anadolu illerin, hedefleyen marka 2019 yılı içerisinde yurtiçi-yurtdışında toplam 6 franchise şube açmayı hedeflemektedir.

Erciyes Börek Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Cooper and Hunter
Avrupa’da en çok satan klima markası
Kanada kökenli klima markası Cooper &Hunter teknolojiyi güncel olarak takip ederek “Avrupa’da en çok satan klima markası ” konumunu koruyor. Franchise sistemi ile büyüyen markanın Türkiye geneli franchise şube sayısı  71 Yurtdışı franchise şube sayısı 2. Ülkemizde mevcut tüm klima sistemlerini ve çeşitlerini bünyesinde bulunduran Cooper &Hunter 2019 yılında yurtiçi ve yurt dışında 81 ilde 108 franchise şube açmayı planlamaktadır. 10.000-20.000 TL Toplam yatırım maliyeti ile kendi işinizin patronu olmak mümkün.

Cooper & Hunter Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Kahta Çiğköfte
Seyyar araba ile kapı kapı çiğköfte sattı 380 şubeye ulaştı
1990 yılında, seyyar araba ile başlayan Kahta Çiğköfte serüveni; 2000’li yılların başında ilk restoranın açılmasıyla devam etmiştir. Tek bir satış noktasının talebi karşılamaması ile Mecidiyeköy, Sarıyer, Büyükçekmece ve Küçükçekmece restoranları açıldı. 2005 yılında franchise talepleri almaya başlayan marka kurumsal kimliğini oluşturarak ilk bayilikleri vermeye başladı.2011 yılında Adil El Gıda bünyesine katılan Kahta Çiğköfte lavaş üretim tesisini ve çiğköfte fabrikasını kurdu. 380 şubeye ulaşan Kahta Çiğköfte Türkiye’nin dört bir yanına franchise vererek restoranlarını açmaya devam edecek. 

Kahta Çiğköfte Şartları ve başvurmak için tıklayınız

Bayim Olur musun portalında Franchise bedeli almayan markaların haberlerine devam edilecektir.