Franchise ile büyüyen Baydöner'den üniversite öğrencilerine destek

Haberin tarihi: 27.11.2019 12:11:51

Gelenekselliğin lezzetle kusursuz buluşması Baydöner, yeni kampanyasıyla üniversite öğrencilerine avantajlı fırsatlar sunuyor. 

Baydöner’in üniversitelilere özel fırsat kampanyası, tek iskender ve yanında Coca-Cola’yı 17,99 TL’ye sunuyor. Üstelik künefe, patates kızartması, salata, çorba ve turşu da, yüzde 50 indirim fırsatıyla üniversite öğrencilerini bekliyor!

Baydöner, eşsiz lezzetini özel fırsatlarla üniversite öğrencilerine sunuyor. Misafirlerinin, geleneksel Türk lezzeti dönere, standart kalite ve uygun fiyat ile şık restoranlarda kolayca ulaşmalarını sağlayan Baydöner, avantajlı fırsat kampanyasıyla üniversitelileri sevindiriyor. Baydöner uygulamasını telefonuna indiren üniversiteliler, tek iskender ve Coca-Cola’dan oluşan lezzetli menüye 17,99 TL’ye sahip oluyor. Kampanyadan yararlananlar, künefe, patates kızartması, salata, turşu ve çorba gibi Baydöner’in ek lezzetlerini de yüzde 50 indirimle alıyor.

Uygulamayı indirenler, indirimden hemen yararlanıyor! Yalnızca üniversite öğrencilerine özel fırsatlar sunan kampanyanın geçerli olduğu Baydöner şubeleri, baydoner.com adresinden öğrenilebiliyor. 
 

Baydöner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...