Franchise Zincirler her krizden kazançlı çıkıyor

Haberin tarihi: 7.07.2020 16:07:15

Franchise Zincirler her krizden kazançlı çıkıyor

Kriz esnasında ve sonrasındaki, ekonomik parametreleri iyi bilenler; her krizin yarattığı tehlikeler kadar fırsat kapılarını açtığının bilinciyle hareket ederler… 

Franchise zincirlerin krizlerden fırsatlar yaratarak çıkmasının ana sebebi güvendir… Yatırımcı adayları kriz dönemlerinde bir markanın çatısı altında, zincirin güçlü bir halkası olma yönünde eğilim taşırlar…

Çünkü bir markanın son tüketici nezdinde sağladığı güven ve sadakat etkileşiminden faydalanmak isterler… 

İşte, iyi yönetilen markalar, yatırımcının bu eğilimini fırsata çevirerek krizden kazançlı çıkacak adımları atarlar… Bunun birinci yolu, kararlı yatırımcı adayını bulabilmektir… Bayim Olur musun olarak, markalarımızın franchise satış başarı hikâyelerinin, her zaman önemli bir aktörü olduğumuz gibi, bu dönemde de markalarımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. 


Yatırımcılar franchise almak için 8-11 Ekimi bekliyor

Yatırımcı görüşmelerimiz bu sene fuarın çok verimli geçeceği yönünde. Fuara franchise almak veya marka satın almak üzere gelmeyi düşünen birçok yatırımcı grubu, Bayim Olur Musun fuarının gününde, saatinde açılacağı yönünde soru ve taleplerine karşılık aldılar. Bayimolurmusun.com.tr web portalına üye kaydı oluşturan binlerce kararlı yatırımcı artık fuarın açılışını bekliyor!

 

Bu yıl fuarda olan markalar kazanacak

Her yıl olduğu gibi bu senede fuara katılan markalar çokça kazanacak. Ancak pandemi süresince yatırım kararlarını bekleten franchisee adaylarının Bayim Olur Musun fuarını bekliyor oluşu, bu yıl furda diğer yıllardan farklı bir iş hacmini de beraberinde getirecek olmasının en büyük göstergesi… Fuarı ziyaret eden yatırımcının gözünde ''sektörün en iyi franchise veren markaları burada!'' haklı algısını markanız için avantaja çevirin ve bu yıl mutlaka fuara katılın.

Markanızın geleceğini şansa bırakmayın!

Franchise satabilmek, yatırım alabilmek için yapılacakların başında tanıtıma yatırım yapmak gelir.
Bugün bir çok mecrada tanıtım yapmak ve markanızı tanıtmak mümkündür, ancak yatırımcı için birebir görüşmenin önemi yadsınamaz. Binlerce yatırımcı ile yüzyüze görüşebileceğiniz tek adres Bayim Olur Musun Fuarı ve onu destekleyen Bayim olur musun internet portalıdır.

Binlerce yatırımcı fuarda olacak!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da markaları sektörün zirvesine taşımaya devam edeceğiz. 

Yıllardır ortalama 200 farklı markanın katıldığı Bayim olur musun fuarı yaklaşık 25+bin ziyaretçi ağırlar. Katılımcı firmaların her biri yüzlerce başvuru alır ve bu süreci değerlendirmeye koyulur. Markasına ve franchise modeline güvenen markalar, bu yıl önceki yıllara nazaran daha iyi sonuçlar elde edecek ve ileriye dönük daha büyük planlar yapabileceklerdir.

İş büyüten fuarda yerinizi alın!

Sektörü ne olursa olsun, “Franchise” vererek yayılmayı, büyümeyi hedefleyen markaların ortak noktası olan Bayim Olur musun fuarında, siz de yerinizi alın!.

Unutmayın! Bu yıl, fuarda olan markalar kazanacak..