Fuarda yüzlerce kişi KENDİ İŞİNİN PATRONU oldu...

Haberin tarihi: 24.12.2021 09:12:09

bölgenin en büyük franchising fuarı
"BÖLGENİN EN BÜYÜK"
Franchising Fuarı

Türkiye’nin ve bölgenin franchising alanındaki ilk ve tek fuarı olan “Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı”, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD desteği ve REDSTONE ana sponsorluğunda 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye franchise sektörünün nabzının attığı bu devasa organizasyon, franchise ve markalı bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturdu.

Yenikapı Fuar Alanı
Fuarcılığın yeni merkezi
İstanbul YENİKAPI

İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, özellikle ziyaretçi ulaşımı açısından büyük avantajlara sahip; hem özel araçlarıyla gelecek misafirlere sağladığı güzergah seçenekleriyle hem de toplu taşımanın, metro dahil bütün imkânlarıyla sunulduğu bir çekim merkezi.

Marmara Bölgesi’ni denizden de kucaklayan yeni fuar alanı, ilçeler ve şehirlerarası IDO seferleri ile benzersiz bir ulaşım avantajı sunuyor. Isletmeciligini Beltur A.S.’nin yaptıgı bu yepyeni ve 12 bin metrekarelik dev alanda, fuar oganizasyonlarının ihtiyaç duyduğu her türlü teknik altyapı ve sosyal alanlar da mevcut.

İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde organize edilen Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, hızlı ve kolay ulaşımı ile bu görülmeye değer sehirde, çok sayıda markanın ilgi odağında olmayı sürdürecek.

Yenikapı Fuar Alanı

fuarda binlerce kişi kendi işinin patronu oldu

Bu yıl 19. kez kapılarını açan fuarda, 100’ün üzerinde yerli ve yabancı marka katılımcı olarak yer aldı. 50 ülkeden bin 400 sektör profesyonelinin ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiği fuarın toplam ziyaretçi rakamı ise 12 bin 900’e ulaştı.

Bayim Olur musun 2021 açılış fotoğrafı

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, katılımcı markaların franchise satışlarına doğrudan etki ederken, yatırımcı adaylarının karar süreçlerini de hızlandırdı.

Bayim Olur musun Fuarı, yatırımcı adaylarının kendi işini kurma hayallerini, sunduğu kategorik seçeneklerle şekillendirirken; gelenekselleşen UFRAD seminerleri, UFRAD Akademi panelleri, Güvenilir Ürün Platformu paneli ve ödül töreni, markaların aktiviteleri, showlar ve yine markaların yeni ürün lansmanları ile de fark yarattı. Fuar boyunca, Katılımcı her bir marka, stantlarını ziyaret eden yatırımcı adaylarıyla yaptıkları “verimli franchise görüşmelerinin” kimini fuar esnasında, kimini de fuar sonrasında sonuçlandırmak üzere adeta bir biriyle yarıştı.

Bayim 2021 Seminer

Yabancıların Türk markalarına ilgisi; master franchise ve firma satın almaları şeklinde oluyor. Fuar bu açıdan da yurt dışına açılmak isteyen Türk markaları için önemli bir fırsat yarattı.

Bu ülkelerden bazıları Amerika Birleşik Devletleri, Ingiltere, Almanya, Hollanda, Litvanya, Kanada, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Yunanistan, Macaristan, Italya, Portekiz, Şili, Kongo, Rusya, İspanya, İsveç, Singapur, Etiyopya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Iran, Irak, Nijerya, Mısır, Lübnan, Fas, Kuveyt, Katar, Dubai ve Azerbaycan olarak sıralandı.

Ticaret ve sanayi odaları ve derneklerin de yakından takip ettiği Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na; Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Soma Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Girişimci Esnaflar Derneği, Döner Üreticileri Derneği temsilcileri, yeni gelişen iş vizyonlarını yakından takip etme, markalarla görüşüp iş fırsatlarını değerlendirme şansı buldu.

Bayim 2021

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarları, ilk günden beri, düzenlenildiği 19 yıl boyunca, katılımcı markaların franchise satışlarına ve büyümelerine doğrudan katkı sağlarken, metrekare, katılımcı ve ziyaretçi sayılarıyla dünya franchise fuarları arasındaki zirve yarısında önemli başarılara imza attı. Bu vesileyle “Be My Franchise” sadece Türkiye’de değil uluslararası franchise kamuoyunda tanınan, takip ve takdir edilen bir fuar markasıdır.

Bayim 2021 Açılış

Franchising konseptinin kapsadığı birçok sektörden katılımcının yer aldığı Bayim Olur musun Fuarı, sektörün ticaret ağlarını örmeye devam ediyor. Fuarın 20’incisi, 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında, İstanbul-Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde yatırımcı ve markaları buluşturmaya devam edecek.