Geleceğin Dünyası Olan "Kodlama" ya İşyeri Sahibi Olarak Giriş Yapmak İster Misiniz?

Haberin tarihi: 22.06.2021 12:06:04

Dijital Okuryazarlık ve Kodlamaya Olan Talep Her Gün Artıyor!

Logiscool Franchise/Bayilik başvuru ilanıLogiscool, çocuklara ve gençlere kodlama öğreten dünyadaki ilk uluslararası eğitim franchise ağıdır. Dünya genelinde Franchise sistemini başarıyla uygulaması sayesinde kısa süre içerisinde çok hızlı bir büyüme sağlamıştır.

Misyonumuz; bilgisayar kodlama eğitimini mümkün olduğunca çok okul öğrencisiyle buluşturmaktır.  2014 yılında açılan ilk Logiscool; her geçen gün hızla büyüyen franchise ağıyla bugün 21 ülkede 110’dan fazla lokasyonda 100.000’in üzerinde öğrenciye eğitim vermektedir.  Bu misyona ulaşmak için farklı ülkelerde çok sayıda okul açarak franchise ağımızı hızla büyütmekteyiz. 

Türkiye’de 2020 yılında açtığımız ilk örnek okulumuzun ardından ülke genelinde yeni bayilikler vermeye başlıyoruz. Bayilik modelimizde belirlemiş olduğumuz standartlar doğrultusunda lokasyon seçimi, dekorasyon, eğitmen, pazarlama, satış, yönetim, operasyon konularında ilk açılıştan itibaren her türlü desteği verecek ve bütün eğitim sürecinde iş ortaklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. 

Bayilikler; sadece İstanbul’la sınırlı olmayıp Türkiye genelinde Logiscool’un belirlediği kriterlere uygun girişimcilere verilecektir. Hızla gelişen ve değişen dünyada çok önemli bir yere sahip olan; gün geçtikçe önemi daha da artan kodlama okuluna sahip olmak, yatırımınızı kısa sürede karlılığa dönüştürmek, geleceği olan bir işe yatırım yapmak isteyen girişimcilere bütün diğer detaylar karşılıklı görüşmede sunulacaktır.
 

Logiscool Franchise/bayilik başvuru

Logiscool Franchise başvurmak için tıklayınız...

Logiscool Franchise/bayilik başvuru